Η teaser εικόνα.

Το νέο ηλεκτρικό hatch concept της SEAT

1.799 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2019)

Σπορ και ριζοσπαστικό σχεδιαστικά θα είναι το ηλεκτρικό hatchback που θα παρουσιάσει η SEAT στην Έκθεση της Γενεύης.

To πρώτο της teaser για το αμιγώς ηλεκτρικό της concept που θα παρουσιάσει στην Γενεύη την επόμενη εβδομάδα αποκάλυψε η SEAT κάνοντας μάλιστα γνωστό ότι βασίζεται στην ολοκαίνουρια MEB πλατφόρμα του VW Group που είναι ειδικά κατασκευασμένη για να βασίζονται πάνω της τα ηλεκτρικά μοντέλα του ομίλου.

Το compact hatchback φαίνεται πως θα λάβει μοναδικής σχεδίασης πίσω φωτιστικά σώματα που ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής γραμμής στο άνω τους άκρο ενώ θα έχει πολύ σπορ χαρακτήρα, όπως άλλωστε υποδηλώνει η παρουσία της αεροτομής στο τέλος της οροφής και ο δυναμικός πίσω διαχύτης.
 
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα με την ίδια την μάρκα να αναφέρει πως θα ανακοινωθούν στις 4 Μαρτίου, μια μέρα πριν ανοίξει τις πύλες της η Έκθεση. Πάντως υπάρχουν κάποιες αναφορές που κάνουν λόγο πως θα παίρνει ισχύ από ένα ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω άξονα απόδοσης 170 ίππων. Η μπαταρία του θα είναι χωρητικότητας 111 kWh και η ηλεκτρική αυτονομία του θα φτάνει έως τα 500 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τα τεστ του WLTP.

Ο πρόεδρος της μάρκας Luca de Meo δήλωσε: «To concept αυτό είναι θέμα πάθους για την SEAT. Δείχνει τι μπορεί να επιτευχθεί.»

Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr, το οποίο από τις 5 Μάρτη θα βρίσκεται στην πόλη της Ελβετίας, όπου μεταξύ άλλων θα σας μεταφέρει και με Live ανταποκρίσεις ό,τι συμβαίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου.

NEO TRAFIC
skoda