Ένα νέο κέντρο επιδόσεων για τα AMR μοντέλα της άνοιξε στο Nürburgring η Aston Martin.

Το νέο κέντρο επιδόσεων της Aston Martin

2.772 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2018)

Ένα νέο κέντρο επιδόσεων με την ονομασία «AMR Performance Centre» άνοιξε στο Nürburgring η Aston Martin. Δείτε περισσότερα.

Πριν από μία δεκαετία η Aston Martin είχε ανοίξει το δικό της κέντρο δοκιμών στο Nürburgring, ωστόσο πήρε και υλοποίησε την απόφαση να αναβαθμίσει την τρέχουσα εγκατάσταση για να αποτελέσει το νέο ολοκληρωμένο κέντρο επιδόσεων AMR.
 
Το νέο πιο εξελιγμένο συγκρότημα χρησιμεύει ως το «ορμητήριο» των μοντέλων της βρετανικής μάρκας, τα οποία πρόκειται να δοκιμαστούν στη συγκεκριμένη πίστα, ενώ θα παίζει και το ρόλο ενός «κόμβου» για τις ευρωπαϊκές αγωνιστικές υποχρεώσεις τόσο των εργοστασιακών ομάδων όσο και αυτών των ιδιωτών.
Επιπλέον το νέο κέντρο επιδόσεων θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στους απλούς πολίτες που θα θελήσουν να διανύσουν ένα γύρο της «πράσινης κόλασης» μέσω μίας Aston Martin. Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να νοικιάσουν αγωνιστικά αυτοκίνητα, ενώ ακόμα θα τους δίνεται και η δυνατότητα να αποκτήσουν το δικό τους αγωνιστικό δίπλωμα μέσω της ακαδημίας της φίρμας.
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της βρετανικής μάρκας, Andy Palmer, έκανε τα εγκαίνια της εγκατάστασης αυτό το Σαββατοκύριακο την παραμονή του αγώνα 24 ωρών στο Nürburgring, όπου και παρουσιάστηκε η νέα DB11 AMR για την οποία σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

Mercedes
skoda