Η ηλεκτρική αυτονομία τους θα είναι κοντά στα 100 χλμ..

Tο Ultra Compact BEV Concept for Business.

Το νέο μίνι πόλης της Τοyota

14.036 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2019)

Ιδού το νέο ηλεκτρικό διθέσιο που ετοιμάζεται να αποκαλύψει η Τοyota για αυτούς που θέλουν να κάνουν μικρές διαδρομές μέσα στην πόλη εύκολα και γρήγορα.


Δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα παρουσιάσει η Τοyota στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες με σκοπό να προσφέρει νέες λύσεις στο τομέα της κινητικότητας.

Το πρώτο από τα δύο μοντέλα θα είναι το Ultra-compact BEV που αναμένεται να κάνει το εμπορικό του ντεμπούτο στις αντιπροσωπείες της Ιαπωνίας στα τέλη του 2020. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στην έκδοση παραγωγής του ενώ δίπλα του θα βρίσκεται το Ultra Compact BEV Concept for Business.

Τα δύο αυτοκίνητα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εύκολη και γρήγορη μετακίνηση σε κοντινές αποστάσεις όντας παράλληλα πολύ φιλικά προς το περιβάλλον. Το κοινό στο οποίο θα απευθύνεται το πρώτο είναι οι ηλικιωμένοι που κάνουν μικρές διαδρομές μέσα στην πόλη, οι νέοι οδηγοί και οι επαγγελματίες του χρειάζονται ευέλικτα οχήματα για τις δουλειές τους ενώ για το δεύτερο, η φίρμα κάνει λόγο πως αφορά τους ανθρώπους που κάνουν συχνά διαδρομές σε κοντινές αποστάσεις και θέλουν να παρκάρουν γρήγορα.

Η ηλεκτρική αυτονομία τους είναι 100 χλμ. και η μέγιστη τελική τους ταχύτητα δεν ξεπερνά τα 60 χλμ./ώρα, την ίδια στιγμή που η Τοyota υποστηρίζει πως τα μίνι έχουν εξαιρετικά μικρό κύκλο στροφής.

Το Ultra Compact BEV Concept θα προσφέρει τρία modes (Drive, Office και Relax) που θα παραμετροποιούν τον εσωτερικό διάκοσμο του αυτοκινήτου.
 

FORD E-TRANSIT
OPEL