Tο SUV κατάφερε να φτάσει τα 291,3 χλμ./ώρα, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ!

Το πιο γρήγορο «χριστουγεννιάτικο δέντρο» (vid)

2.965 Επισκέψεις στο άρθρο (24/12/2019)

Έχουμε δει πολλά περίεργα ρεκόρ να πραγματοποιούνται και η βελτιωτική εταιρεία Hennessey μόλις έκανε δικό της ένα από αυτά χρησιμοποιώντας ένα Jeep Grand Cherokee Trackhawk και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το ρεκόρ αν και περίεργο είναι πολύ απλό, το βελτιωμένο Jeep Grand Cherokee Trackhawk έδεσε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στην οροφή του και θέλησε να δει αν θα μπορέσει να κάνει δικό του το ρεκόρ ταχύτητας. Λίγη ώρα αργότερα η αποστολή ολοκληρώθηκε και μάλιστα επιτυχημένα αφού το SUV κατάφερε να φτάσει τα 291,3 χλμ./ώρα, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ!
 
Μάλιστα αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Hennessey έμπαινε σε μία τέτοια διαδικασία, αφού πριν από μερικά χρόνια μέσω ενός Dodge Challenger SRT Hellcat κατάφερε να φτάσει τα 280 χλμ./ώρα, έχοντας φυσικά μαζί του το απαραίτητο χριστουγεννιάτικο δέντρο.
 
Επιστρέφοντας στο μοντέλο να πούμε πως η Hennessey προσφέρει διάφορα πακέτα αναβάθμισης για το Trackhawk, ωστόσο το μοντέλο που ανέλαβε την ευθύνη για το σπάσιμο του ρεκόρ έχει ισχύ 1.000 ίππων.
 
Για να δείτε πως τo ρεκόρ έγινε πραγματικότητα παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο.
 

NEO TRAFIC
moto