Ο οίκος κατασκεύασε αρχικά τέσσερα τέτοια αυτοκίνητα.

Το πιο σπάνιο Nissan Skyline R32 (+vid)

8.122 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2019)

Μόλις τέσσερα συνολικά τέτοια Skyline R32 υπάρχουν στον κόσμο. Διαβάστε την ιστορία.

To R35 GT-R μπορεί να είναι το πιο ισχυρό Godzilla που έχει κατασκευαστεί ποτέ από την Nissan, ωστόσο σε καμία περίπτωση η γενιά αυτή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σπάνια ή δυσεύρετη.

Αυτός ο τίτλος ανήκει στο Skyline R32 HKS Zero-R που έκανε τα πρώτα του βήματα στις αρχές της δεκαετίας του 90Ά όταν η εταιρεία HKS πήρε απόφαση να κατασκευάσει ένα καινοτόμο μοντέλο υψηλών επιδόσεων, παίρνοντας παράδειγμα από αυτό που κάνει η RUF με τις Porsche στην Γερμανία. Ο οίκος κατασκεύασε αρχικά τέσσερα τέτοια αυτοκίνητα αλλά για να γίνουν homologation, έπρεπε να γίνουν μια σειρά από crash τεστ. Η εταιρεία τότε κατάλαβε πως έπρεπε να ξοδέψει περίπου 116.000 δολάρια για κάθε Zero R που θα κατασκεύαζε και έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει πλήρως το project.
 
Tα τρία από αυτά βρίσκονται ακόμα στην ιδιοκτησία της εταιρείας στην Ιαπωνία αλλά το τέταρτο αποκτήθηκε από τον Σουλτάνο του Μπρουνέι πριν φτάσει στα χέρια του τωρινού του ιδιοκτήτη. Αυτός αποφάσισε να «φορέσει» στο αυτοκίνητο έναν RB26 κινητήρα από την R34 γενιά συνολικής ιπποδύναμης 600 ίππων ενώ σε σχέση με τα υπόλοιπα R32 Skyline, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με νέο πίσω προφυλακτήρα και έχουν αφαιρεθεί τα πίσω καθίσματα.

Γνωρίστε το στο video.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda