Το πρόγραμμα του All Stars Drift Race στο ΟΑΚΑ
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πρόγραμμα του All Stars Drift Race στο ΟΑΚΑ

5.203 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2022)

Το πρόγραμμα της γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα γίνει στην πίστα του ΟΑΚΑ με drift «μονομαχίες» ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Γιορτή drift στο ΟΑΚΑ

Προ των πυλών του ΟΑΚΑ βρίσκεται η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα λάβει χώρα, με ελεύθερη είσοδο των θεατών, στην Υπερειδική Διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις το προσεχές Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου 2022. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 17/9 θα διεξαχθεί μια άκρως θεαματική επίδειξη πλαγιολισθήσεων και καπνού του αγώνα All Stars Drift Race, και την Κυριακή 18/9 θα ακολουθήσει το All Stars Race, ένας αγώνας ατομικής χρονομέτρησης των οδηγών/πληρωμάτων και των αυτοκινήτων των άλλων κατηγοριών -Rally, Αναβάσεων κ.λπ.- του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σήμερα (16/9) ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος

Αυτή η μοναδική γιορτή της αγωνιστικής δράσης και του θεάματος ξεκινά σήμερα Παρασκευή 16/9, με τον Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο - αρχικά για τον αγώνα All Stars Race, στις 14:00-17:00, στα γραφεία και στον προαύλιο χώρο της ΟΜΑΕ. Θα ακολουθήσει, για τον αγώνα All Stars Drift Race, ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος των αγωνιζόμενων στις 17:00-20:00 στην Πύλη Α του ΟΑΚΑ, στο χώρο όπου οι ομάδες θα μπορούν να στήσουν και το Service τους.

«Μάχες» σε ζευγάρια

Η πίστα στο εσωτερικό του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας θα τροποποιηθεί κατάλληλα ώστε να καλύψει τις ανάγκες των αγώνων Drift με διαδρομή πλάτους 14 μέτρων. Οι συμμετέχοντες θα  αγωνιστούν σε ζευγάρια, σε μάχες με πολύ καπνό, door to door συναγωνισμό, για να προσφέρουν απλόχερα το συγκλονιστικό θέαμα της κατηγορίας Pro (Drift 1).

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
moto