Στη δημοσιότητα ήρθε το πρώτο teaser βίντεο του επερχόμενου Acura RDX Prototype.

Το πρώτο teaser του νέου Acura RDX (+vid)

2.167 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2017)

Στη δημοσιότητα ήρθε το πρώτο teaser βίντεο του επερχόμενου Acura RDX Prototype, λίγες μόλις ημέρες πριν την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στο Auto Show του Detroit.

Παρόλο που το νέο μοντέλο φέρει στην ονομασία του τη λέξη Prototype (πρωτότυπο), δεν αποκλείεται να είναι ένα αυτοκίνητο πολύ κοντά στο μοντέλο παραγωγής, με την εταιρεία να αναφέρει πως η εξωτερική του σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από αυτή του concept Precision που εμφανίστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Detroit το 2016.
 
Από τα πρώτα στοιχεία που μπορούμε να αντλήσουμε από το σύντομο βίντεο, το RDX Prototype, φαίνεται να έχει μια έντονα κεκλιμένη οροφή, ενώ στο υπόλοιπο «σώμα» του έχουν πάρει θέση εντυπωσιακές καμπύλες. Στο εμπρόσθιο μέρος βρίσκεται η γρίλια της Acura, που πλαισιώνεται από τους προβολείς, ενώ από το σύντομο πέρασμα της κάμερας στο εσωτερικό ξεχωρίζει το τριάκτινο τιμόνι και η μεγάλη οθόνη που προφανώς φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας.
Από κει και πέρα οι πληροφορίες που υπάρχουν για το μοντέλο δεν είναι πολλές, ωστόσο η φίρμα λέει πως το RDX θα βασιστεί σε μια νέα πλατφόρμα που είναι αποκλειστική για την Acura, ενώ σε ότι αφορά το μηχανικά σύνολα δεν κάνει κάποια αναφορά.
 
Δείτε το teaser

Mercedes
test center