Τόσο γρήγορο όσο και τα μοντέλα της είναι το νέο smartphone που φέρει την ονομασία της McLaren.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εταιρεία το OnePlus 6T McLaren Edition έρχεται με 10GB μνήμη RAM.

Το smartphone της McLaren είναι supercar

1.953 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2018)

Τόσο γρήγορο όσο και τα μοντέλα της είναι το νέο smartphone που φέρει την ονομασία της McLaren.

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει για τη συνεργασία της McLaren με την OnePlus, η οποία επρόκειτο να κατασκευάσει μία ειδική έκδοση του smartphone OnePlus 6T με την επωνυμία της γνωστής βρετανικής μάρκας.
 
Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες, πριν από λίγες ώρες η κινεζική εταιρεία παρουσίασε και επίσημα το πρώτο McLaren κινητό τηλέφωνο συστήνοντας στον κόσμο το OnePlus 6T McLaren Edition. Το νέο smartphone φαίνεται πως έχει πάρει πολλά από τα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων της McLaren όντας και αυτό επικεντρωμένο στην… ταχύτητα.
 
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εταιρεία το OnePlus 6T McLaren Edition έρχεται με 10GB μνήμη RAM και φορτιστή 30W τεχνολογίας Warp Charge 30, ο οποίος μπορεί σε μόλις 20 λεπτά φόρτισης, να γεμίσει τη μισή μπαταρία χωρητικότητας 3700mAh, προκειμένου ο κάτοχος να περάσει μία ολόκληρη ημέρας χωρίς να χρειαστεί φόρτιση.
Από κει και πέρα ένα άλλο στοιχείο που ταιριάζει με τα μοντέλα της McLaren είναι το σώμα του κινητού το οποίο είναι κατασκευασμένο  από ίνες άνθρακα με πορτοκαλί διακοσμητικά στοιχεία που και αυτά παραπέμπουν στο χρώμα της βρετανικής φίρμας.
 
Αυτοί που ενδιαφέρονται να το αγοράσουν θα πρέπει να ξέρουν πως το OnePlus 6T McLaren Edition θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου σε Ινδία, Κίνα και Σκανδιναβία, ενώ αργότερα αναμένεται και σε άλλες αγορές σε τιμή 699 ευρώ.
 

Toyota
moto