5 φωτογραφίες »

Το μοντέλο έλαβε την ονομασία Racing Green Edition.

Το συναρπαστικό Land Rover Defender της Carlex

2.438 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2020)

Η βελτιωτική εταιρεία Carlex Design λειτούργησε ευεργετικά προς το νέο Land Rover Defender, δίνοντάς του μία πιο αγριωπή μορφή με πλήθος αναθρακονημάτινων εξαρτημάτων.


Ένα νέο κιτ αμαξώματος με βάση τις ίνες άνθρακα εφάρμοσαν πάνω στο νέο Land Rover Defender οι άνθρωποι της βελτιωτικής εταιρείας Carlex Design, δείχνοντάς μας το τελευταίο τους δημιούργημα. Το μοντέλο που έλαβε την ονομασία Racing Green Edition χαρακτηρίζεται από σκούρο πράσινο χρώμα, όμως το εντυπωσιακότερο όλων είναι τα νέα τετράγωνα από ίνες άνθρακα φτερά που το καθιστούν ακόμα πιο ευρύ.
 
Αναθεώρηση έχει υπάρξει και για το καπό, που πέραν από μικρές επαναλαμβανόμενες εισόδους αέρα έχει αποκτήσει σπέσιαλ εικόνα με τη διχρωμία μαύρου και άσπρου, η οποία συνεχίζεται και στην οροφή. Ο μπροστινός προφυλακτήρας λαμβάνει τα δικά του ένθετα ινών άνθρακα, όπως και η θήκη της ρεζέρβας στο πίσω μέρος που φέρει το όνομα της Carlex.
 
Το εσωτερικό δεν πάει πίσω, ακολουθώντας το εντυπωσιακό εξωτερικό. Ο συνδυασμός ανοιχτού καφέ και σκούρου πράσινου χρώματος στα δερμάτινα καθίσματα αλλά και σε άλλα μέρη της καμπίνας είναι εντυπωσιακός. Τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά «συμβιώνουν» μαζί με τα αναθρακονημάτινα και μεταλλικά στοιχεία και όλα μαζί μετατρέπουν το σαλόνι του βρετανικού SUV σε κάτι το συναρπαστικό.

Toyota
moto