• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μετρήσαμε τα 8 top Οικογενειακά SUV σε πορτ μπαγκάζ

91.432 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2021)

To χειμώνα το πορτ-μπαγκάζ τους χωράει πάνω από μισό κυβικό ξύλα και το καλοκαίρι χωράει ψυγείο, ομπρέλες, καρέκλες, βατραχοπέδιλα, βαλίτσες και ό,τι άλλο σας βάζει ο νους. Δείτε τα πιο ευρύχωρα οικογενειακά SUV!

FORD: Αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E. Οδηγήστε την!

DACIA: Αll-new SANDERO. Απλά. Ό,τι χρειάζεσαι! Aπό 11.980€

PEUGEOT: Νέο Peugeot 208 από 13.900€

Ο μεγάλος χώρος αποσκευών συχνά αποτελεί ένα βασικό κριτήριο επιλογής ενός αυτοκινήτου ειδικότερα στα οικογενειακά SUV. Εξετάζοντας , λοιπόν, τα μοντέλα αυτής που προορίζονται να καλύψουν και οικογενειακά βάρη, ο χώρος αποσκευών τους τις περισσότερες φορές ικανοποιεί με περίπου 500 λίτρα διαθέσιμα για αυτές. Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες προτάσεις που ξεφεύγουν πολύ από αυτό τον όγκο.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Εμείς συγκεντρώνουμε τις καλύτερες προτάσεις όσον αφορά το μέγιστο χώρο αποσκευών μετρώντας τα με την μέθοδο «Ταμερλάνου» που διεξάγουμε σε κάθε αυτοκίνητο και σας παρουσιάζουμε όλα όσα έχουν παραπάνω από μισό κυβικό χωρητικότητα. Σε κάθε περίπτωση τα  αυτοκίνητα που θα δείτε παρακάτω είναι αυτά που θα σας καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο αν τα οικογενειακά σας βάρη είναι μεγάλα.

Ford Kuga & Volkswagen Tiguan (499 λίτρα)
Στα 500 παρά 1 λίτρα σύμφωνα με τις μετρήσεις του AutoΤρίτη Test Center είναι τα Ford Kuga και Volkswagen Tiguan. Το Kuga εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο τις μεγάλες του διαστάσεις (4,6 μ. μήκος), ενώ ο χώρος αποσκευών εκτός από μεγάλο του μήκος διακρίνεται για το επίσης μεγάλο του άνοιγμα και το εσωτερικό πλάτος. Η ευρύχωρη και πρακτική εικόνα του VW Tiguan αφορά και μεμονωμένα των χώρο αποσκευών του. Αυτός διακρίνεται για το μικρό εσωτερικό σκαλοπάτι που δημιουργεί όταν το δάπεδο βρίσκεται στο ανώτερο σημείο, αλλά και για το μεγαλύτερο μήκος που παρουσιάζει αν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα. Το σχήμα του είναι κανονικό και πλήρως εκμεταλλεύσιμο και η διαδικασία διαρρύθμισης του δαπέδου εύκολη.

 
Ford Kuga  
Ύψος κατωφλιού από το έδαφος (χλστ.) 720
Ελάχιστο εσωτερικό μήκος (χλστ.) 810
Ελάχιστο εσωτερικό πλάτος (χλστ.) 1.030      

Το σχήμα του χώρου αποσκευών στο Tiguan είναι κανονικό και πλήρως εκμεταλλεύσιμο.

Το σχήμα του χώρου αποσκευών στο Tiguan είναι κανονικό και πλήρως εκμεταλλεύσιμο.

 
Volkswagen Tiguan  
Ύψος κατωφλιού από το έδαφος (χλστ.) 740
Ελάχιστο εσωτερικό μήκος (χλστ.) 805
Ελάχιστο εσωτερικό πλάτος (χλστ.) 1.005     

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »