Στις 30 Μαρτίου θα γίνει η αποκάλυψη του νέου Kia EV6.

Τότε θα αποκαλυφθεί πλήρως το Kia EV6

2.013 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2021)

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που η Kia αποκάλυψε μέσα και έξω το νέο της ηλεκτρικό EV6, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιήσει την πλήρη παρουσίαση του μοντέλου, για την οποία θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα!


Η κορεατική μάρκα μετά τις επίσημες εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου που θα βασιστεί στην αρχιτεκτονική E-GMP του Ομίλου Hyundai, προετοιμάζεται για την πλήρη αποκάλυψη. Όπως λοιπόν έγινε γνωστό αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου μέσω μιας διαδικτυακής εκδήλωσης προκειμένου να γίνουν γνωστά όλα τα χαρακτηριστικά του νέου EV6.
 
Το γεγονός πως το Kia EV6 μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το Hyundai Ioniq 5 θα μπορούσε να σημαίνει πως τα δύο αυτοκίνητα θα έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά αναφορικά με το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Ως αποτέλεσμα, μπορούμε να περιμένουμε μπαταρίες 58 και 72,6 kWh, με ένα και δύο ηλεκτρικά μοτέρ και ισχύ έως 306 ίππους. Η αυτονομία, βασιζόμενοι πάντα στο Ioniq 5, ίσως ανέρχεται στα 480 χιλιόμετρα, ενώ το παρών θα δίνει και η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης.
 
Σε ότι αφορά το σχεδιασμό τα πράγματα είναι ξεκάθαρα μετά την δημοσιοποίηση των επίσημων εικόνων. Πλέον το εμπρόσθιο μέρος του μοντέλου ονομάζεται «Digital Tiger Face» όντας συνυφασμένο με την ηλεκτροκίνητη εποχή. Οι αιχμηρές γραμμές συμπληρώνουν τα δυναμικής σχεδίασης φωτιστικά σώματα. Στο προφίλ, το EV6 μοιάζει με crossover, αν και η απόσταση που έχει από το έδαφος δεν παραπέμπει σε CUV. Το οπίσθιο άκρο είναι πιθανώς το πιο ενδιαφέρον μέρος του EV6, με μία φωτιζόμενη μπάρα LED να ξεκινάει από το ένα άκρο και να φτάνει στο άλλο.
 
Τέλος η καμπίνα χαρακτηρίζεται από τη μάρκα ως ευρύχωρη. Το αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι μια καμπύλη οθόνη που δεσπόζει στο ταμπλό και φιλοξενεί τόσο τον πίνακα οργάνων όσο και το σύστημα infotainment. Το τιμόνι είναι δύο ακτίνων και φέρει το ανανεωμένο λογότυπο Kia, ενώ τα μπουτόν που ρυθμίζουν τον κλιματισμό χρησιμοποιούν απτική τεχνολογία πιο γνωστή ως 3D touch.

SPRING CHECK MERCEDES
test center