H Mission E Cross Turismo Concept.

Tότε θα είναι έτοιμη η Taycan Cross Turismo

1.531 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2019)

Πιο νωρίς από ό,τι αναμενόταν θα ντεμπουτάρει η Porsche Taycan Cross Turismo!

Μπορεί οι προμηθευτές της Porsche τους περασμένους μήνες να διέρρεαν πως η εταιρεία ετοιμάζει και μια άλλη έκδοση της αμιγώς ηλεκτρικής Taycan, με ονομασία Cross Turismo, με σκοπό να λανσαριστεί στα τέλη του 2021, ωστόσο η φίρμα είχε άλλη άποψη.

Η Porsche φαίνεται πως έχει στρέψει την προσοχή της πάνω στα ηλεκτρικά μοντέλα και ανακοίνωσε επίσημα πως η Cross Turismo έκδοση της Taycan θα ντεμπουτάρει μέσα στο 2020, έως και ένα χρόνο νωρίτερα από το αναμενόμενο. Η παρουσίαση της Taycan θα προηγηθεί αυτόν τον Σεπτέμβριο σε ειδική εκδήλωση.
 
Με την Macan να αναμένεται να λάβει αμιγώς ηλεκτρική έκδοση στη νέα της γενιά, οι φήμες κάνουν λόγο πως η φίρμα θέλει να λανσάρει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της Boxster. Αλλωστε, η Porsche θέλει οι μισές πωλήσεις που θα σημειώνει από το 2025 να αφορούν ηλεκτρικά ή plug-in υβριδικά αυτοκίνητα, άρα για να πετύχει αυτόν τον στόχο, θα πρέπει να λανσάρει ακόμα περισσότερες ηλεκτρικές εκδόσεις στα περισσότερα μοντέλα της.

Ο Οliver Blume, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Porsche τόνισε: « To εργατικό προσωπικό μας έχει υπερδιπλασιαστεί σε μόνο 7 χρόνια. Δημιουργήσαμε 1.500 νέες θέσεις εργασίες μόνο για την παραγωγή της Taycan. Το πρώτο μας αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής, είμαστε πολύ αισιόδοξοι.»
 

PEIRAIOS LEASING
OPEL