• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πληροφορίες από τη Νορβηγία αναφέρουν πως ο «μυστηριώδης» ιδιοκτήτης της λιμουζίνας της Audi, δεν είναι άλλος από τον Βασιλιά τους, Χάραλντ Ε΄ της Νορβηγίας.

Η Audi δε γίνεται να πλήρωσε τόσα χρήματα για την εξέλιξη ενός μοντέλου, μόνο και μόνο για να πουλήσει ένα αντίτυπό του. Οι πληροφορίες θέλουν να ετοιμάζει την περιορισμένη παραγωγή του.

Από ότι φαίνεται, δε θα κάτσει μόνο ο Νορβηγός βασιλιάς στο πίσω κάθισμα της λιμουζίνας της Audi.

Του Βασιλιά της Νορβηγίας

3.887 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/4/2016

Οι Νορβηγοί λένε πως η 6πορτη λιμουζίνα της Audi φτιάχτηκε για το Βασιλιά τους Χάραλντ Ε΄. Ισχυρίζονται, μάλιστα, πως δε θα υπάρξει μόνο ένα αντίτυπο του A8 L των 6,36 μέτρων.

 
Μόλις πριν λίγες ημέρες η Audi μας παρουσίασε την μετατροπή του A8 L, σε μια 6πορτη λιμουζίνα 6,36 μέτρων. Αυτό που ξέραμε ήταν πως το αυτοκίνητο φτιάχτηκε κατά παραγγελία και πως δε θα υπάρξει δεύτερο όμοιό του.

Πληροφορίες, που έρχονται από τη Νορβηγία αναφέρουν πως ο «μυστηριώδης» ιδιοκτήτης του εν λόγω αυτοκινήτου, δεν είναι άλλος από τον Βασιλιά τους, Χάραλντ Ε΄ της Νορβηγίας.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο πως το αυτοκίνητο που είδαμε στις δημοσιογραφικές εικόνες, δεν είναι αυτό που θα αποκτήσει ο Βασιλιάς, αλλά ένα πρωτότυπο. Οι Νορβηγοί συνεχίζουν λέγοντας ότι η βασιλική οικογένεια δεν πλήρωσε για την εξέλιξη του αυτοκινήτου. Απλά έδωσε 2,7 εκ. κορόνες (291.000 ευρώ) για την απόκτησή του.


Αν βάλεις όλες τις πληροφορίες μαζί, συνειδητοποιείς πως η Audi δεν γίνεται να πλήρωσε τόσα χρήματα για την εξέλιξη ενός μοντέλου, μόνο και μόνο για να πουλήσει ένα αντίτυπό του, ακόμα και αν ο αγοραστής είναι ένας Βασιλιάς. Το παραπάνω επιβεβαιώνουν και οι Νορβηγοί, ενώ υπάρχει άλλη μία πηγή, από την Αμερική, που λέει πως η Audi έχει δεχθεί έξι παραγγελίες για τη λιμουζίνα της.

Tags: AUDI A8, A8 L