Τοyota Αygo Vs Ηyundai i10: Ποιο μίνι να αγοράσω;
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τοyota Αygo Vs Ηyundai i10: Ποιο μίνι να αγοράσω;

30.901 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2021)

Tα Τοyota Αygo και Hyundai i10 δίνουν μάχη κάθε μήνα για την πρωτιά στα κατηγορία των μίνι και εδώ τα θέτουμε αντιμέτωπα σε μια προσπάθεια να αναδειχθεί ο τελικός νικητής.

Το Aygo εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων οδηγών ως ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει τρία μεγάλα πλεονεκτήματα: είναι νεανικό, δεν «καίει» σταγόνα και ταυτόχρονα, ας μην γελιόμαστε, έχει το βαρύ όνομα της Toyota να το συνοδεύει. Πλέον, ωστόσο, υπάρχει ένα αυτοκίνητο που το κοιτάζει στα μάτια και κονταροχτυπιέται μαζί του σε πωλήσεις στην λιανική, το νέο Hyundai i10, που στην τελευταία του γενιά έχει βελτιωθεί στα σημεία όντας ένας επάξιος διεκδικητής του πρωταθλήματος στα μίνι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Σχεδίαση: Νεανικό το Aygo, μοντέρνο και μεγαλύτερο το Hyundai i10

Το Aygo είναι μικρότερο σε μήκος (μόλις 3,465 μέτρα) και είναι εξαιρετικά νεανικό σε εμφάνιση, με το μεγάλο «X» της μάσκας να ξεχωρίζει. Το Hyundai i10 είναι μεγαλύτερο, στα 3,67 μέτρα, και είναι επίσης μοντέρνο αισθητικά. Συνδυάζοντας μαεστρικά καμπύλες και ακμές, το νέο κορεάτικο μίνι εκπέμπει φρεσκάδα και μοντέρνο στυλ, ενώ ξεχωριστή πινελιά αποτελεί το εξαγωνικό μοτίβο που συναντάμε σε διάφορα σημεία του αμαξώματος.
 

Εσωτερικό: Eυχάριστο το Aygo, με σκληρά πλαστικά αλλά με μεγάλους χώρους το i10

Το Aygo θα ευχαριστήσει τον οδηγό με τους όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς και την πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης που διαθέτει, ενώ στις πλούσιες εκδόσεις, η οθόνη αφής 7 ιντσών του συστήματος infotainment «γεμίζει» με την παρουσία της το μικρό ταμπλό.
Το ταμπλό του Hyundai i10 είναι κατασκευασμένο από σκληρά πλαστικά καλής ποιότητας με πολύ καλή συναρμογή και προσεγμένο φινίρισμα, ενώ στις πλούσιες εκδόσεις του διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών για το σύστημα infotainment. Tο Hyundai i10 χάρη στο μεγαλύτερο μήκος και το μεταξόνιο που διαθέτει, προσφέρει μεγαλύτερους χώρους και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών με όγκο 252 λίτρα (αντί 168 λτ. του Aygo). Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN