Toyota Corolla Cross 1,8 Hybrid: Πότε έρχεται & πόσο θα καίει (+τιμή)
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota Corolla Cross 1,8 Hybrid: Πότε έρχεται & πόσο θα καίει (+τιμή)

40.382 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2023)

Η Toyota Corolla Cross προσφέρεται αυτή την στιγμή με υβριδικό σύστημα που έχει ως καρδιά ένα 2λιτρο μοτέρ αλλά σύντομα θα διατεθεί και με αυτοφορτιζόμενη έκδοση με 1,8 λίτρων κινητήρα. Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα και ποιες διαφορές έχουν οι δύο εκδόσεις;

Προ των πυλών η Toyota Corolla Cross 1,8 Hybrid

Αναγνωρίζοντας πως το ευρωπαϊκό κοινό συνεχίζει να έχει στραμμένη την προσοχή του προς  τα crossover/SUV, η Toyota πήρε την απόφαση να μεγαλώσει την γκάμα της στην κατηγορία και για αυτό ανέπτυξε και παρουσίασε την Corolla Cross. Όντας βασισμένη στην πλατφόρμα Toyota New Global Architecture C (TGNA-C), η Corolla Cross έρχεται με βάσεις… best-seller, αφού στο ίδιο πάτωμα έχουν «χτιστεί» η Corolla και το C-HR. 

Η Corolla Cross γίνεται το δεύτερο C-SUV στην γκάμα της μάρκας (έκτο συνολικά), «κουμπώνοντας» δίπλα και πάνω από το C-HR, με το οποίο συνθέτουν ένα «εκρηκτικό» δίδυμο για την Toyota, τόσο εκτός των ελληνικών συνόρων όσο και εντός. Μιλώντας με αριθμούς η νέα, ευρωπαϊκή Corolla Cross έχει μήκος 4.460 χιλιοστά, πλάτος 1.825 χιλιοστά και ύψος 1.620 χιλιοστά, ενώ το μεταξόνιό της είναι ίδιο με αυτό του C-HR, δηλαδή 2.640 χιλιοστά.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto