• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το pick-up που επιλέχτηκε για αυτή τη δουλειά είναι ένα Toyota Hilux έκτης γενιάς.

Στην περιοχή της καρότσας έχει τοποθετηθεί μία ξύλινη κατασκευή.

Toyota Hilux έγινε κινητό ταχυδρομείο

1.837 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/7/2019
 

Το ιαπωνικό ταχυδρομείο σε μία προσπάθεια να τιμήσει αυτούς που επικοινωνούν ακόμα μέσω χειρόγραφων επιστολών προχώρησε στη παρουσίαση ενός κινητού ταχυδρομείου το οποίο στήθηκε πάνω σε ένα παλιό Toyota Hilux.

Το pick-up που επιλέχτηκε για αυτή τη δουλειά είναι ένα Toyota Hilux έκτης γενιάς, το οποίο δεν επιλέχτηκε τυχαία, καθώς το Hilux πρώτης γενιάς ήταν ένα από τα οχήματα που χρησιμοποίησε η ταχυδρομική υπηρεσία στην Ιαπωνία την περίοδο (1968-72).
 
Όπως μπορούμε να δούμε στην περιοχή της καρότσας έχει τοποθετηθεί μία ξύλινη κατασκευή που θυμίζει παλιό γκισέ και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και ένα υπάλληλο. Φυσικά το όλο εγχείρημα έχει εορταστικό και όχι λειτουργικό χαρακτήρα, με το Post Car, όπως ονομάστηκε, να δίνει το παρών σε διάφορες εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Ιαπωνία.
 
Εκεί οι επισκέπτες του Post Car θα μπορούν να αγοράσουν καρτ-ποστάλ και άλλα διάφορα αντικείμενα, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να τραβήξουν τη δική τους φωτογραφία με το δικό τους smartphone και στη συνέχει να τη μετατρέψουν σε καρτ-ποστάλ με τη βοήθεια του Post Car.     

Tags: TOYOTA