Οι αλλαγές είναι μικρές στο αισθητικό κομμάτι.

Τοyota Tacoma facelift

5.619 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2019)

Η Toyota προσέφερε ένα καλό φρεσκάρισμα στο Tacoma pick-up θέλοντας να διασφαλίσει την θετική του πορεία στην αγορά των ΗΠΑ.

Το ελαφρώς ανανεωμένο Tacoma pick-up παρουσίασε η Τοyota λίγο πριν το ντεμπούτο του μπροστά στα μάτια του κοινού στο Auto Show του Σικάγο.

Οι αλλαγές είναι μικρές στο αισθητικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, το ιαπωνικό επαγγελματικό εξοπλίζεται τώρα μόνο με νέα γρίλια, πιο φρέσκα φώτα και προφυλακτήρες και μοναδικής σχεδίασης ζάντες, με την μάρκα να φαίνεται να μην έχει την διάθεση να προχωρήσει σε σημαντικές διαφοροποιήσεις που θα μπορούσαν να αλλοιώσουν κάποια από τα στοιχεία που έχουν κάνει το Tacoma ένα από τα κορυφαία μεσαίου μεγέθους pick-up στην αγορά των ΗΠΑ.
 
Στο εσωτερικό, το Tacoma facelift θα προσφέρεται τώρα με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού, νέα οθόνη αφής 8 ιντσών με εξελιγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που υποστηρίζει Apple CarPlay, Android Auto και Amazon Alexa και το πακέτο ασφαλείας Toyota Safety Sense P που περιλαμβάνει πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας.

Η ισχύς συνεχίζει να πηγάζει είτε από τον 4κύλινδρο 2,7 λίτρων κινητήρα απόδοσης 159 ίππων είτε από τον V6 χωρητικότητας 3,5 λίτρων απόδοσης 278 PS και 359 Nm ροπής σε συνδυασμό είτε με 6τάχυτο αυτόματο είτε με 6άρι μηχανικό (μόνο στην πιο ισχυρή έκδοση).

Σημαντικές προσθήκες στον εξοπλισμό και στον τομέα της τεχνολογίας έχουν γίνει και στις TRD εκδόσεις που προσφέρονται στην αμερικανική αγορά.

Toyota
moto