Στην εικόνα βλέπετε το νέο LC Limited Edition.

Τρεις πρεμιέρες στο Παρίσι για την Lexus

2.178 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2018)

Η Lexus συγκαταλέγεται στις εταιρείες που θα συμμετάσχουν στο Auto Show του Παρισιού το 2018, έχοντας προγραμματίσει τρεις διαφορετικές πρεμιέρες.

Το ένα από τα τρία μοντέλα που θα έχει την τύχη να δει το κοινό που θα βρεθεί στην «πόλη του φωτός» θα είναι το ανανεωμένο RC, το οποίο παρουσιάστηκε στο τέλος του Αυγούστου, ερχόμενο με ένα αναθεωρημένο εξωτερικό σχεδιασμό, νέα χρώματα αλλά και νέα διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικό. Επιπλέον η μάρκα έχει βελτιώσει την ανάρτηση και τον κινητήρα ωστόσο περισσότερες πληροφορίες αναμένονται να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
 
Το πολυτελές brand name της Toyota θα παρουσιάσει επίσης το νέο LC Limited Edition, το οποίο όπως αναφέρει ο τίτλος του πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση που χαρακτηρίζεται από το κίτρινο χρώμα και μία τρίχρωμη καμπίνα συνδυάζοντας το κίτρινο, το μαύρο και το λευκό χρώμα. Το εν λόγω μοντέλο θα κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές το Νοέμβριο.
Το τρίτο ντεμπούτο πρόκειται για αυτό της έβδομης γενιάς του ES.  Το πολυτελές σεντάν αναμένεται να κοντράρει τα Mercedes-Benz E-Class, Audi A6, BMW Σειρά 5 και Jaguar XF έχοντας «δυναμικό εξωτερικό σχεδιασμό» όπως αναφέρει η εταιρεία.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Lexus θα ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες για το συμπαγές crossover UX, με απώτερο της μάρκας να φτάσει μέχρι το 2020 τον αριθμό των 100.000 στην Ευρώπη.
 
Το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι θα ανοίξει για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στις 2 Οκτωβρίου και δύο ημέρες αργότερα για το κοινό, με το autotriti.gr όπως κάνει σε κάθε μεγάλο γεγονός, να σας ενημερώνει άμεσα για ότι συμβαίνει στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

LEASING APRILIOS
skoda