Στο Honda Civic Coupe έχει τοποθετηθεί ένα χειροποίητο carbon bodykit από την Carbon 2 Carbon.

Ο πίσω διαχύτης, η σταθερή αεροτομή και η μονή απόληξη εξάτμισης είναι νέα στοιχεία του Body Kit

«Τρελό» Honda Civic Coupe

4.731 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/11/2016

Ο βελτιωτικός οίκος της MAD Industries παρουσιάζει τη νέα του πρόταση βελτίωσης για το νέο Honda Civic Coupe, που του χαρίζει μια πιο επιθετική παρουσία.

 
Η Έκθεση Βελτιώσεων της SEMA ανέκαθεν προσέφέρε στο κοινό χορταστικό θέαμα χάρη στις μοναδικές προτάσεις των βελτιωτών. Η SEMA ανοίγει τις πύλες της σήμερα στο Λας Βέγκας. Εκεί η MAD (=τρελός) Industries παρουσιάζει τη δική της πρόταση βελτίωσης για το ολοκαίνουριο Honda Civic Coupe, που του χαρίζει μια πιο επιθετική παρουσία.
 
Η MAD Industries έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξωτερική εμφάνιση της εικόνας του Honda Civic Coupe, και για αυτό το σκοπό έχει χρησιμοποιήσει ένα χειροποίητο carbon bodykit από την Carbon 2 Carbon.
 
Το μέρη που αποτελούν το bodykit είναι εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτης, νέα ένθετα στον πίσω προφυλακτήρα, σταθερή αεροτομή και μονή απόληξη εξάτμισης, τοποθετημένη στο κέντρο του προφυλακτήρα. Παράλληλα έχει μειωθεί και η απόσταση από το έδαφος, με χρήση νέων ελατηρίων της Eibach Pro.
 
Παράλληλα, το Civic Cooupe έχει βαφτεί σε ένα ειδικό μπλε (Aegean Blue) της BASF, που συνδυάζεται με μαύρα αυτοκόλλητα στα πλαϊνά και το καπό, αλλά και μαύρο χρωματισμό για όλες τις carbon προσθήκες. Μαύρο χρώμα θα συναντήσουμε και στην εμπρόσθια γρίλια, τα φλας και τα πίσω φώτα του Civic, καθώς και στις 19 ιντσών σφυρήλατες ζάντες QLB.
 
Αντίστοιχα το μαύρο μπλε επικρατεί και στο εσωτερικό, με διάφορες μπλε ενθέσεις σε διάφορα σημεία, καθώς και μπλε ραφές στα καθίσματα, που έχουν επενδυθεί με σουέντ και δέρμα.
 
Όσον αφορά στον κινητήρα η εταιρεία δεν ανακοίνωσε κάτι, συνεπώς ακόμα παραμένει άγνωστο αν το Civic φορά τον 1.500άρη turboτων 174 ίππων ή τον 2λιτρο ατμοσφαιρικό των 158 ίππων με τους οποίους διατίθεται στις Η.Π.Α.
 

Tags: HONDA CIVIC