Τρίκαλα: Η Τροχαία πήρε διπλώματα αστυνομικών που δεν φορούσαν κράνος!
(12/8/2025)
Δεν χαρίζει η Τροχαία Τρικάλων.
Πήρε διπλώματα από αστυνομικούς που δεν φορούσαν κράνος.
Συνεχίζεται το «σαφάρι» ελέγχων σε όλη την Ελλάδα από τις δυνάμεις της Τροχαίας.
autotriti team
Δεν χαρίζει η Τροχαία Τρικάλων
Ο νέος και πιο αυστηρός ΚΟΚ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και όπως φαίνεται συνοδεύεται από ακόμα πιο συχνούς και εξονυχιστικούς ελέγχους της Τροχαίας, σε ολόκληρη την επικράτεια. Μάλιστα, απ' τους ελέγχους αυτούς φαίνεται πως δεν γλιτώνουν ούτε οι ίδιοι οι αστυνομικοί!
Πήρε διπλώματα από αστυνομικούς που δεν φορούσαν κράνος
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «trikalavoice», η οποία καταπιάνεται κυρίως με θέματα που αφορά την πόλη των Τρικάλων. Όπως λοιπόν αναφέρει το τοπικό Μέσο, ειδικά για χρήση κράνους από οδηγούς μοτοσικλετών έχουν βεβαιωθεί κοντά στα 200 πρόστιμα τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ η ποινή προβλέπει και την αφαίρεση διπλώματος.
Μάλιστα, κάποια από αυτά η Τροχαία τα επέβαλε σε αστυνομικούς της Α.Δ. Τρικάλων, οι οποίοι έδειχναν να αγνοούν τις συστάσεις!