4 φωτογραφίες »

Η καταστροφή στο μπροστά μέρος είναι μεγάλη.

Τσάκισε τη Ferrari του εργοδότη του για εκδίκηση

2.188 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2020)

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, λέει ο λαός μας και όπως φαίνεται έφτασε και στα αυτιά ενός Αμερικανού οδηγού, ο οποίος την εφάρμοσε κατά γράμμα ως αντίποινα για την απόλυσή του. Το αποτελέσματα; Η Ferrari GTC4 Lusso που βλέπετε στην εικόνα.


Ασυνήθιστη είναι η ιστορία που έλαβε χώρα στο Σικάγο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η ιστορία εκτυλίσσεται σε μια μεταφορική εταιρεία που ασχολείται με τις διεθνείς μεταφορές, με αποτέλεσμα ο στόλος των οχημάτων της να περιλαμβάνει πολλά και μεγάλα φορτηγά.
 
Ένας λοιπόν από αυτούς του οδηγούς προσλήφθηκε πρόσφατα από τη μεταφορική και χρεώθηκε ένα φορτηγό το οποίο είχε έτος κατασκευής το 2019. Ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα των ξένων μέσων, ο οδηγός που αντιμετώπιζε κάποιες ψυχικές ασθένειες, ζήτησε από το αφεντικό του ένα καινούργιο φορτηγό που να έχει κατασκευαστεί το 2020 για να μπορέσει να κάνει ακόμα καλύτερα τη δουλειά του.
 
Ο ιδιοκτήτης της μεταφορικής αντιλήφθηκε γρήγορα τα προβλήματα και έτσι προχώρησε άμεσα στην απόλυση του. Το αποτέλεσμα ήταν ο απολυμένος οδηγός να χάσει εντελώς την ψυχραιμία του και έτσι φεύγοντας ανέβηκε στο φορτηγό και το οδήγησε πάνω στην Ferrari GTC4 Lusso η οποία άνηκε στον άνθρωπο που τον είχε απολύσει πριν από λίγα λεπτά.
 
Η καταστροφή στο μπροστά μέρος είναι μεγάλη αφού ο τροχός του φορτηγού «σκαρφάλωσε» το καπό της «Ιταλίδας», ενώ ελάχιστα χτυπήματα υπάρχουν και στο πίσω μέρος αφού με τη δύναμη που είχε η νταλίκα το αυτοκίνητο έφτασε να κολλήσει στον τοίχο.
 
Η συνέχεια είχε μηνύσεις, εντάλματα σύλληψης για τον οδηγό και όλα τα διαδικαστικά που απαιτεί ο νόμος, ωστόσο το κακό για τη Ferrari είχε γίνει. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.   

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda