• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Honda Jazz δείχνει ως ο καλύτερος υποψήφιος για να λάβει το νέο τρικύλινδρο turbo 1000άρι μοτέρ του καινούργιου Civic.

Turbo 1000άρι το Jazz

4.690 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/10/2016

Από ότι φαίνεται, το δεύτερο μοντέλο μετά το νέο Civic που θα αποκτήσει το καινούργιο τρικύλινδρο turbo 1000άρι μοτέρ της Honda, θα είναι το Jazz, το οποίο αναμένεται να μεταμορφωθεί χάρη στους 129 ίππους του συνόλου.

 
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Honda UK, Phil Webb, το Honda Jazz δείχνει ως ο καλύτερος υποψήφιος για να λάβει το νέο τρικύλινδρο turbo 1000άρι μοτέρ του καινούργιου Civic. Το εν λόγω σύνολο έχει ισχύ 129 ίππων στις 5.500 σ.α.λ., ενώ η ροπή των 200 Nm είναι διαθέσιμη στις 2.250 σ.α.λ. Συνεργάζεται στο Civic με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.
 
Το μεγαλοστέλεχος της εταιρείας δήλωσε στο περιθώριο της έκθεσης Παρισιού: «Με όλους μας τους κινητήρες, κοιτάμε που μπορούμε να τους αναπτύξουμε. Οι πελάτες θα τον λατρέψουν, οπότε πιστεύω πως θα τον χρησιμοποιήσουμε και αλλού. Παρακολουθείστε τι ετοιμάζουμε για το Jazz και ποτέ δεν ξέρετε τι επίκειται να γίνει.».
 
Από τη στιγμή που ο νέος κινητήρας ταιριάζει στο Jazz, δεν βλέπουμε το λόγο να μην περάσει και στη γκάμα του HR-V, το οποίο άλλωστε στηρίζεται στο πάτωμα του μικρού της Honda. Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Jazz, το εν λόγω μοτέρ θα βοηθήσει το μοντέλο να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Ford Fiesta 1.0 EcoBoost.
 

Tags: HONDA JAZZ
 
  • Πειραιωτης

    Χωρους εχει μαζι με ποιοτητα και αξιοπιστια τωρα με τον 1000αρι θα μοιαζει τζοκερ στα μικρα. Μονο ο κυριος σαρακακης με προβληματιζει γιατι οι τιμες στα προιοντα που αντιπροσωπευει σε τρομαζουν περισσοτερο και απο τον....αττιλα!!

      7