3 φωτογραφίες »

United έκδοση για τα VW Polo, Τ-Cross & Τ-Roc

5.891 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2020)

Ιδού η μοναδική «United» που ετοίμασε η Volkswagen για τα Polo, T-Cross και Τ-Roc. Δείτε τι διαφορετικό φέρνουν.

Τα Polo, T-Cross και T-Roc λαμβάνουν τώρα μια νέα πλούσια σε εξοπλισμό United έκδοση που ξεχωρίζει χάρη στα νέα εμβλήματα, τις αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση που φέρνει πάνω της και τον επιπλέον εξοπλισμό.

Οι εκδόσεις United προσφέρονται με ζάντες αλουμινίου «Dublin» 15,16 ή 17 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, εμβλήματα «United» και Winter πακέτο που περιλαμβάνει θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και προειδοποίηση χαμηλής στάθμης του υγρού των υαλοκαθαριστήρων. Επίσης, το Polo λαμβάνει ακόμα 8 ιντσών οθόνη infotainment , το πακέτο Light and Sight ενώ στον εσωτερικό διάκοσμο και στα τρία μοντέλα υπάρχουν γκρι και μπλε υφασμάτινα καθίσματα, πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι, μοναδικό φινίρισμα στο ταμπλό και ειδικά πατάκια εμπρός και πίσω.

Το T-Cross και το T-Roc έχουν επιπλέον φιμέ πίσω παράθυρα ενώ το πρώτο λαμβάνει επίσης εμπρός και πίσω σένσορες parking και το T-Roc εξοπλίζεται με ειδικά φώτα στις θύρες που δείχνουν το logo της φίρμας όταν είναι ανοικτές.

Δύο επιλογές βενζίνης διατίθενται για κάθε μοντέλο. Στο Polo, διατίθεται ο κινητήρας 1,0-λίτρων με 80 PS και 95 PS σε συνδυασμό με το 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, με την πιο ισχυρή επιλογή να μπορεί να εξοπλιστεί προαιρετικά με ένα 7άρι DSG. Το T-Cross διατίθεται με ίδιου κυβισμού κινητήρα στα 95 PS με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων, ή με 115 PS και 6άρι μηχανικό ή 7άρι κιβώτιο DSG. Το T-Roc διατίθεται με τρικύλινδρο 1.000άρη στα 115 με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ή τον τετρακύλινδρο με τα 150 PS με 6-τάχυτο χειροκίνητο ή 7-τάχυτο κιβώτιο DSG.
 

peugeot
NISSAN