VIDEO: Super γιαγιά σαρώνει σε πίστα με Porsche 911 GT3 RS

2.653 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2021)

Η κυρία τα έχει τα χρονάκια της, όμως αυτό δεν την εμποδίζει να μπει μέσα σε μία Porsche 911 GT3 RS και να δείξει στην πίστα τις ικανότητές της στην οδήγηση!

Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που παρουσιάζει μία ηλικιωμένη κυρία να οδηγεί στην πίστα της Monza μία Porsche 911 GT3 RS και μάλιστα χωρίς να ξεχωρίζει από τους κανονικούς οδηγούς αγώνων. Δυστυχώς πληροφορίες για αυτή τη super γιαγιά δεν υπάρχουν, το βίντεο ωστόσο είναι αδιάψευστος μάρτυρας των ικανοτήτων της στην οδήγηση.
 
Όπως θα δείτε, η ηλικιωμένη κυρία λαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να βγει στην πίστα. Με αργές κινήσεις μπαίνει μέσα στην Porsche, αλλά οι αντιδράσεις της πίσω από το τιμόνι είναι πολύ πιο γρήγορες, φαινόμενο το οποίο είναι σίγουρα σπάνιο, αν όχι μοναδικό.
 
Η τρέχουσα Porsche 911 GT3 RS διαθέτει ισχύ 520 ίππων και 470 Nm ροπής, ενώ είναι σε θέση να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα, πριν φτάσει την τελική ταχύτητα των 312 χλμ./ώρα. Θυμίζουμε βεβαίως πως η γερμανικής μάρκα βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης του νέου μοντέλου το οποίο και αναμένεται προσεχώς.
 
Ίσως αυτό να περιμένει και η super γιαγιά στο βίντεο

peugeot
test center