VW Polo πιο προσιτό από ποτέ

5.220 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2019)

H ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen κάνει πιο εύκολη από ποτέ την αγορά του Polo, προσφέροντάς το με τιμή που ξεκινά από 12.950 ευρώ. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.


Η έκτη γενιά του Volkswagen Polo γίνεται τώρα πιο προσιτή από ποτέ στην εισαγωγική έκδοση με τον ατμοσφαιρικό 1.000άρη κινητήρα MPI EVO ισχύος 80 ίππων, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων στο εξοπλιστικό επίπεδο Trendline. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής ξεκινά από τις 12.950 ευρώ, ενώ σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό, εκτός των άλλων περιλαμβάνονται: 
  • Front Assist (σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου) με City Emergency Braking (σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης) και Pedestrian Monitoring (σύστημα αναγνώρισης πεζών)
  • Fatigue Detection (σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού)
  • Hill Start Assist (σύστημα υποβοήθησης κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα)
  • Σύστημα πολυμέσων/Infotainment Composition Colour με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5 ιντσών και υπολογιστή ταξιδιού PLUS
  • Volkswagen Connect σύστημα συνδεσιμότητας
  • Σύστημα αερόσακων κεφαλής για οδηγό και όλους τους επιβάτες
  • Εμπρός προβολείς με αισθητήρα φώτων και λειτουργία Leaving/Coming Home
Ο «χιλιάρης» βενζινοκινητήρας της συγκεκριμένης έκδοσης ανήκει στην κατηγορία κινητήρων EVO, της Volkswagen και προσφέρει για πρώτη φορά στο Polo τεχνολογία που έχει παρουσιάσει η μάρκα σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το αποτέλεσμα είναι «σπιρτάδα» και καλύτερες επιδόσεις με μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων. Χαρακτηριστικά, ο κινητήρας αποδίδει ισχύ 80 ίππων στις 6.200 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή τα 95 Nm στις 3.000 σ.α.λ. ενώ το γερμανικό στρατόπεδο υπόσχεται μέση κατανάλωσή 4,8 λ./100χλμ..
 
Τέλος, υπογραμμίζεται πως η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και αριθμό αυτοκινήτων. Επιπλέον, προσφέρεται και δυνατότητα χρηματοδότησης με το πρόγραμμα Volkswagen 4all και μηνιαία δόση 143 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στο δίκτυο επίσημων εμπόρων της Kosmocar-Volkswagen και στην επίσημη ελληνική ιστοσελίδα της Volkswagen (www.volkswagen.gr).

Toyota
moto