Την «πράσινη κόλαση» ένιωσε για τα καλά ένα Volkswagen Scirocco.

VW «νιώθει» την «πράσινη κόλαση» (+vid)

2.993 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2018)

Την «πράσινη κόλαση» ένιωσε για τα καλά ένα Volkswagen Scirocco το οποίο έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο δυνατά ατυχήματα που έχουμε δει στη δημοφιλή γερμανική πίστα, το οποίο καταγράφηκε και σε βίντεο.

Με εκτεταμένες ζημίες, αλλά με τον οδηγό (ευτυχώς) καλά στην υγεία του αποχώρησε από την πίστα του Nürburgring ένα Volkswagen Scirocco, το οποίο χρειάστηκε να φύγει με το γερανό, καθώς λίγο πριν είχε φέρει αρκετές τούμπες μέχρι να καταλήξει με την οροφή στην άσφαλτο.
 
Πληροφορίες για το τι ακριβώς προκάλεσε το ατύχημα δεν έχουμε, ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα πριν την έξοδο του αυτοκινήτου από το δρόμο, το βλέπουμε να έχει επαναλάβει ακόμα μία, ωστόσο ο οδηγός αν και βγήκε στο χώμα κατάφερε να διατηρήσει το αυτοκίνητο στον έλεγχό του. Όμως λίγα δευτερόλεπτα μετά δεν κατάφερε να μπει στη αριστερό στροφή με αποτέλεσμα να καρφωθεί στον τοίχο.
Αν υποθέσουμε πως δεν υπήρξε μηχανική βλάβη με το τιμόνι ή την ανάρτηση του VW, θα λέγαμε ότι το φαινόμενο της υποστροφής ήταν η αιτία του ατυχήματος και της καταστροφής του γερμανικού μοντέλου, καθώς στο συγκεκριμένο ζευγάρι των αριστερών στροφών το αυτοκίνητο «κουβαλά» μεγάλη ταχύτητα την οποία πολλές φορές οι οδηγοί δεν μπορούν να ελέγξουν, κάτι που συνέβη και στη συγκεκριμένη περίπτωση.
 
Δείτε το βίντεο
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw