Η ΜiTo Veloce S εξοπλίζεται με τον 4κύλινδρο 1.400άρη κινητήρα των 170 ίππων.

Η Giulietta λαμβάνει το σύστημα Mopar Connect και το «θορυβώδες» σύστημα εξάτμισης Gran Turismo.

Veloce S MiTo & Giulietta

7.741 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2018)

Την Veloce S έκδοση για τις MiTo και Giulietta παρουσίασε η Alfa Romeo, προσφέροντας στα μοντέλα πιο δυναμική εμφάνιση και χαρακτήρα. Δείτε τις λεπτομέρειες.

Mπορεί οι Alfa Romeo MiTo και Giulietta να βρίσκονται εδώ και χρόνια στην γκάμα της ιταλικής φίρμας, ωστόσο η εταιρεία συχνά-πυκνά λανσάρει μια σειρά από special εκδόσεις για να δώσει στα μοντέλα της αυτά φρέσκο αέρα.

Η νέα έκδοση που ετοίμασε έχει την ονομασία Veloce S και θα αφορά μόνο 200 αυτοκίνητα MiTo και άλλα τόσα για την Giulietta ενώ θα γίνει διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές.

Η Alfa Romeo δίνει στα δύο μοντέλα το πιο μαύρο εξωτερικό χρώμα που έχει διαθέσιμο ώστε να έρχεται σε αντίθεση με τις κόκκινες λεπτομέρειες στους δύο προφυλακτήρες, το έμβλημα της μάρκας αλλά και τις κόκκινες δαγκάνες φρένων. Η μάρκα ανακοινώνει επίσης ότι η τα δύο μοντέλα υιοθετούν Carbon Look εμφάνιση στην γρίλια, στους καθρέπτες και στον μπροστινό προφυλακτήρα ενώ οι 18άρες μαύρες ζάντες αλουμινίου και τα φιμέ τζάμια συμπληρώνουν μοναδικά τον δυναμικό  χαρακτήρα της έκδοσης.

 
Στην καμπίνα, η MiTo Veloce S εξοπλίζεται με το Alfa Connect σύστημα infotainment που συνδυάζεται με οθόνη 7 ιντσών, θύρες USB και HDMI ενώ η Giulietta λαμβάνει το σύστημα Mopar Connect και το «θορυβώδες» σύστημα εξάτμισης Gran Turismo. Και τα δύο μοντέλα πάντως εξοπλίζονται επιπλέον με πίσω σένσορες parking, αυτόματο έλεγχο κλιματισμού κ.α.

Η ΜiTo Veloce S εξοπλίζεται με τον 4κύλινδρο 1.400άρη κινητήρα των 170 ίππων σε συνεργασία με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ενώ η  ισχύς της Giulietta Veloce S πηγάζει από έναν 1,75 λίτρων κινητήρα απόδοσης 240 αλόγων.

Οι τιμές για την αγορά της Γερμανίας ξεκινούν από τις 26.900 ευρώ για την MiTo Veloce S και από 38.550 ευρώ για την Giulietta Veloce S.
 

Toyota
moto