Το δικό της Golf θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού η Skoda.

Το μοντέλο όταν θα βγει από τη γραμμή παραγωγής θα «μπει στα παπούτσια» του Rapid.

Ένα flat bottom τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια και μία οθόνη αφής εξοπλίζουν τη καμπίνα.

Είναι αυτό το Golf της Skoda;

5.826 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2018)

Μια πρώτη γεύση από τον αντίπαλο του Golf θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού η Skoda, η οποία θα πραγματοποιήσει στην «πόλη του φωτός» το ντεμπούτο του πρωτότυπου Vision RS.

Το μοντέλο όταν θα βγει από τη γραμμή παραγωγής θα «μπει στα παπούτσια» του Rapid, το οποίο και θα αντικαταστήσει και σύμφωνα με τους ανθρώπους της μάρκας θα είναι εξοπλισμένο με ένα υβριδικό σύστημα κίνησης, το οποίο θα συνδυάζει έναν TSI 1.5 λίτρων κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 105 περίπου ίππων.
 
Το υβριδικό αυτό σύστημα κίνησης θα προσφέρει στο Vision RS συνδυαστική ισχύς 245 ίππων, ενώ το μοντέλο μόνο με ηλεκτρική ενέργεια θα μπορεί να κινείται για περίπου 72 χιλιόμετρα. Σε ότι αφορά τις διαστάσεις το concept Vision RS είναι μήκους 4,356 χιλιοστών, περίπου οκτώ εκατοστά μεγαλύτερο από το τρέχον VW Golf, αλλά μικρότερο κατά 30 εκατοστά από το Octavia, της Skoda.
Σε ό,τι αφορά τον εξωτερικό σχεδιασμό μπορούμε να δούμε πως το πρωτότυπο έχει ένα πιο συμβατικό σχήμα hatchback σε σχέση με το Rapid Spaceback και υιοθετεί την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας, με λεπτούς προβολείς LED και μια μεγάλη ενιαία γρίλια. Από κει και πέρα οι δυναμικές γραμμές βρίσκονται σε όλο το μήκος του αμαξώματος προσφέροντας έτσι μια πιο σπορ εικόνα, κάτι το οποίο τονίζεται ακόμα περισσότερο από τις μεγάλες ζάντες αλουμινίου, τους αεραγωγούς αλλά και τον οπίσθιο αεροδυναμικό διαχύτη.
 
Τέλος σε ότι αφορά το εσωτερικό ένα flat bottom τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια και μία οθόνη αφής εξοπλίζουν τη καμπίνα, όπως και τα αγωνιστικού τύπου καθίσματα.     

MERCEDES NEW RANGE
OPEL