WRC Πορτογαλίας: Θρίαμβος για Rovanpera και Toyota
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

WRC Πορτογαλίας: Θρίαμβος για Rovanpera και Toyota

2.988 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2022)

Tην τρίτη του νίκη φέτος πανηγύρισε στην Πορτογαλία το παιδί-θαύμα της Toyota. Διαφορά 46 βαθμών από τον δεύτερο Νeuville έχει πλέον ο Φινλανδός στο πρωτάθλημα Οδηγών.

Χατ-τρικ από τον Rovanpera

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε στην Πορτογαλία ο Kalle Rovanpera, ρίχνοντας από την πρώτη θέση τoν Elfyn Evans. Αρπαξε την τελευταία θέση στο βάθρο ο Dani Sordo.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πήρε και το Power Stage o Rovanpera

Τα δύο Toyota Yaris των Rovanpera και Evans ήταν δεδομένο πως δύσκολα θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα να διατηρήσουν τις δύο πρώτες θέσεις και έτσι αναμέναμε μάχη μεταξύ των δύο οδηγών της Toyota. Νικητής ήταν τελικά ο Rovanpera με διαφορά 15,2 δευτερολέπτων από τον Βρετανό, με τον Φινλανδό να καταφέρει να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο και στο Power Stage και να παίρνει το μπόνους των 5 βαθμών.

«Χάλασε» το 1-2-3 της Toyota o Sordo

Ο Evans ήταν χαρούμενος με την δεύτερη θέση που πήρε αφού αυτή αποτελεί την καλύτερή του επίδοση για φέτος, ενώ στο βάθρο κατάφερε να ανεβεί κυριολεκτικά, στην τελευταία διαδρομή του αγώνα ο Dani Sordo με i20. O Sordo άφησε τέταρτο τον Takamoto Katsuta της Toyota και χάλασε το πρώτο πιθανό 1-2-3 της Toyota για φέτος.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda