3 φωτογραφίες »

Χαμός στο περίπτερο της Tesla στη Σαγκάη (+video)

5.825 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2021)

Τα απρόοπτα δεν έλειψαν στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης όταν μια γυναίκα ανέβηκε πάνω σε ένα Model 3 και άρχισε να κατηγορεί την Tesla για τα προβληματικά φρένα που έχει το αυτοκίνητό της. Διαβάστε τι έγινε και δείτε το video με το επεισόδιο.

Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες και έγινε η αφορμή για να παρουσιαστούν δεκάδες νέα μοντέλα για την κινεζική αλλά και για την παγκόσμια αγορά. Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, αφού στο περίπτερο της Tesla, έγινε ένα περιστατικό που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας και τάραξε την φυσιολογική ροή της Έκθεσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναμεταδίδουν διεθνή μέσα, όλα κυλούσαν ομαλά, ώσπου ξαφνικά μια γυναίκα ανέβηκε στην οροφή ενός Model 3 και άρχισε να διαμαρτύρεται κατά της Tesla. Η κοπέλα φώναζε πως τα φρένα των Tesla ήταν προβληματικά  ενώ η μπλούζα της είχε ένα μήνυμα γραμμένο στα κινεζικά με την μετάφραση να είναι «τα φρένα του αυτοκινήτου δεν δούλεψαν».

Οι άνδρες ασφαλείας της Έκθεσης προσπάθησαν να καλύψουν το μήνυμα που είχε πάνω στην μπλούζα της με ομπρέλες αλλά όταν συνέχισε να φωνάζει, την έπιασαν και την πήραν μακριά από το σημείο.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η γυναίκα είναι γνωστή στην Tesla εδώ και αρκετό καιρό καθώς έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να διαμαρτυρηθεί κατά των αυτοκινήτων της μάρκας ενώ, λίγο πριν ανέβει πάνω στο αυτοκίνητο, έκανε live-streaming από τους λογαριασμούς της στα social media κατηγορώντας την αμερικανική εταιρεία πως τα φρένα του Model 3 που είχε, δεν δούλεψαν και παραλίγο να σκοτωθούν τέσσερα μέλη της οικογένειάς της. Αντίθετα, η Tesla αναφέρει πως το αυτοκίνητο κινούνταν με 120 χλμ./ώρα και ότι τα συστήματα πέδησης του Model 3 ανταποκρίθηκαν.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda