• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Χάρμα οφθαλμών το Dacia Duster της Prior Design

3.838 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2021)

To Duster μεταμορφώθηκε από σκληροτράχηλο crossover σε πολεμικό hatchback με μικρή απόσταση από το έδαφος, 22άρες ζάντες και επιθετικούς προφυλακτήρες.

Η Prior Design ασχολείται συνήθως με αυτοκίνητα premium και supercars όπως η Lamborghini Aventador, ωστόσο αυτή την φορά, αποφάσισε να κάνει την διαφορά και να σπάσει την ρουτίνα, βάζοντας τους μηχανικούς της να προσφέρουν την φροντίδα τους στο Dacia Duster.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ακραίο bodykit που έχει τα πάντα
Το bodykit του οίκου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νέους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω, φουσκωμένα και ενισχυμένα φτερά, νέους διαχύτες και καινούριο σετ από ζάντες 22 ιντσών, ενώ οι μηχανικοί φρόντισαν να μειώσουν την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι όμορφο και συναρπαστικό, ωστόσο, μετά τις τροποποιήσεις αυτές, το Dacia Duster σταματάει να προσφέρει τα δύο χαρακτηριστικά του που το έχουν κάνει γνωστό σε όλη την Ευρώπη, τον περιπετειώδη χαρακτήρα του και τις off-road δυνατότητές του.

Το μοτέρ του Megane R.S. Trophy θα ήταν ιδανικό
ΗPrior Design δεν έχει ανακοινώσει εάν έχει ασχοληθεί καθόλου με το μοτέρ του ρουμάνικου SUV, γνωρίζουμε ωστόσο πως  η εταιρεία δεν συνηθίζει να βελτιώνει το κινητήριο σύνολο των αυτοκινήτων με τα οποία ασχολείται. Υποθετικά, μιλώντας, το Dacia Duster θα μπορούσε να λάβει τον 1.800άρη turbo κινητήρα του Megane R.S. Trophy που αποδίδει στο γαλλικό hot-hatch 300 άλογα, ώστε να συνδυάζεται η νέα επιθετική εμφάνιση του Duster με σκληροπυρηνικές επιδόσεις στον δρόμο.

Τιμή λογική
Η Prior Design ζητά 2.999 ευρώ από όποιον θέλει να αποκτήσει το bodykit που ετοίμασε, ωστόσο πουλά κάποια από τα αξεσουάρ και ξεχωριστά. Όποιος δεν έχει ένα Duster στην κατοχή του, η Prior ισχυρίζεται πως μπορεί να το αγοράσει, να του τοποθετήσει το bodykit και να το παραδώσει στο νέο του ιδιοκτήτη αντί 20.000 ευρώ.

Γίνεται έτσι με 3 χιλιάρικα!
To Duster μεταμορφώθηκε από σκληροτράχηλο crossover σε πολεμικό hatchback με μικρή απόσταση από το έδαφος, 22άρες ζάντες και επιθετικούς προφυλακτήρες.
Εσύ θα έκανες έτσι το Duster σου ή θα γινόσουν ρεζίλι στη γειτονιά;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

60 διαθέσιμα άρθρα για DACIA  DUSTER