Η τιμή του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 1.800 ευρώ.

Το δημιούργημα αυτό πωλείται στο eBay.

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας κατά καιρούς με διάφορους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να προσπαθούν να φτιάξουν μοναδικά αυτοκίνητα.

«Xoντρούλικο» ΜΙΝΙ ψάχνει ιδιοκτήτη

2.804 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2017)

O ιδιοκτήτης αυτού εδώ του κλασικού MINI, μεγάλωσε δραματικά τις διαστάσεις του, ώστε να μπορεί να μεταφέρει ακόμα και 6 επιβάτες. Η τιμή είναι χαμηλή όμως υπάρχει ένα προβληματάκι για να το χρησιμοποιήσεις στους δρόμους...

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας κατά καιρούς με διάφορους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να προσπαθούν να φτιάξουν μοναδικά αυτοκίνητα αλλάζοντας το αμάξωμα τους ή συνδυάζοντας σε ένα αυτοκίνητο δύο διαφορετικά  μοντέλα. Ας δούμε τι έκανε ο ιδιοκτήτης αυτού εδώ του MINI σε αυτή τη περίπτωση.

Φυσικά, το μάτι πέφτει αμέσως στο πιο πλατύ του αμάξωμα που έχει μεγαλώσει κατά 60 ολόκληρα εκατοστά σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο. Ο ιδιοκτήτης φαίνεται ότι αφιέρωσε πολλές ώρες σε αυτό το project ενώ του προσέθεσε ένα ακόμη κάθισμα , τρίτο υαλοκαθαριστήρα, ηλεκτρική ηλιοροφή και εξοπλίζοντας το με ένα αναβαθμισμένο 1.275 κ.εκ κινητήρα σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο.
 
Το δημιούργημα αυτό πωλείται στο eBay και αναφέρει ότι το MΙΝΙ λειτουργεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι εξαιτίας των μετατροπών που έχουν γίνει, δεν έχει πάρει άδεια για να οδηγηθεί σε κανονικούς δρόμους.

Η τιμή του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 1.800 ευρώ.

Toyota
moto