Χωρίς Ferrari-Mercedes η σειρά του Netflix

2.558 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2019)

Oι δύο ομάδες αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην σειρά του Νetflix. Γιατί όμως;

Αρνητικές στο ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στην σειρά Drive to Survive που ετοίμασε το Netflix είναι η Mercedes και η Ferrari, με τους δημιουργούς να κατακεραυνώνουν τις δύο αυτές εταιρείες λέγοντας πως δεν βοηθούν στο να διαδοθεί περαιτέρω το σπορ.

Ο βασικός συντελεστής για την δημιουργία της σειράς, κ. Paul Martin δήλωσε πως οι δύο ομάδες δεν συμφωνούσαν με τους όρους που τέθηκαν, παρά το γεγονός ότι όλες οι υπόλοιπες έδωσαν το πράσινο φως. Τα ακριβή του λόγια ήταν: «H Mercedes και η Ferrari θέλησαν να έχουν διαφορετικούς όρους από τις άλλες ομάδες αλλά εμείς δεν το θεωρήσαμε σωστό. Ή θα συμμετείχαν με τους ίδιους όρους ή καθόλου, αν οι όροι ήταν καλοί για όλους τους υπόλοιπους, τότε είναι καλοί και για τις δύο αυτές ομάδες. Πιστεύω πως απογοήτευσαν τους φίλους του αθλήματος με την απόφασή τους αυτή.»
 
Η σειρά ήταν μια ιδέα της Liberty Media για να προμοτάρει την Formula 1 στις ΗΠΑ μέσα από την μάχη της Mercedes και της Ferrari. Η Ferrari δεν ξεκαθάρισε γιατί δεν θα συμμετάσχει ενώ η Mercedes δήλωσε από την πλευρά της: «Eίμαστε ενθουσιασμένοι που η περσινή μάχη βοήθησε στο να αυξηθεί το κοινό που είδε τους αγώνες κατά 10%. Ωστόσο, το να διεκδικείς το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται όλη την ενέργεια που διαθέτεις από όλη την ομάδα. Κάθε απόφαση που παίρνουμε έχει ως βάση την καλύτερη απόδοσή μας στους αγώνες.»

Η σειρά θα λανσαριστεί στο Netflix στις 8 Μαρτίου και θα αποτελείται από 10 επεισόδια που θα δείχνουν όλα όσα συνέβησαν στο περσινό πρωτάθλημα.

Toyota
moto