Ο ερχομός της N Line είναι θέμα χρόνου.

Xωρίς Ν έκδοση το Hyundai Sonata

2.486 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2019)

To Ηyundai Sonata δεν θα λάβει τελικά N έκδοση, ωστόσο η N Line θα προσφέρει ισχύ έως και 290 ίππους.


To νέας γενιάς Hyundai Sonata όχι μόνο βασίζεται σε καινούρια πλατφόρμα σε σχέση με τον προκάτοχό του, κάτι που του έδωσε την δυνατότητα υιοθετήσει νέα σχεδίαση, αλλά αναμένεται να λάβει και N-Line σπορ έκδοση που το κάνει σαφώς να ξεχωρίζει.

Οι φήμες έκαναν λόγο το προηγούμενο διάστημα πως το μοντέλο ίσως λάβει και πλήρη Ν «περιποίηση» ώστε να τοποθετηθεί δίπλα στα i30 N και Veloster N. Αυτή η εξέλιξη διαψεύδεται πλέον από τα ίδια στελέχη της Hyundai, που αναφέρουν πως «δεν πρόκειται να γίνει στο μέλλον, δεν είναι αυτή η πρόθεσή μας». Οι Ν εκδόσεις θεωρητικά δίνουν στα μοντέλα περισσότερες δυνατότητες στην πίστα, με την Hyundai να φαίνεται πως δεν θέλει να προσφέρει ένα τέτοιο πακέτο στο νέο Sonata. Έτσι λοιπόν, το Sonata έχει αποφασιστεί να λάβει μόνο μια έκδοση επιδόσεων N Line.

H παραπάνω επιλογή της Hyundai επιβεβαιώθηκε μέσα από το στρατόπεδο της φίρμας μαζί με το ότι η μάρκα θα επιλέξει να τοποθετήσει κάτω από το καπό έναν 4κύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων με απόδοση 290 άλογα που θα συνδυάζεται εκτός απροόπτου με το αυτόματο 8άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της φίρμας.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το μοντέλο θα λάβει δύο διπλές απολήξεις στο πίσω μέρος και θα «φοράει» μεγαλύτερες ζάντες μεγέθους 19 ιντσών, χωρίς ωστόσο να έχει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και σύστημα τετρακίνησης.

Το πότε θα αποκαλυφθεί το μοντέλο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο περισσότερες πληροφορίες επ αυτού αναμένονται προσεχώς.

Hyundai
NISSAN