Χωρίς καμουφλάζ το ανανεωμένο Passat.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα μεγάλα φωτιστικά σώματα.

Πιθανότατα το συγκεκριμένο μοντέλο να μην είναι η τελική κινεζική έκδοση.

Χωρίς καμουφλάζ το ανανεωμένο Passat

4.322 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2018)

Πριν από λίγο διάστημα το ανανεωμένο Volkswagen Passat έκανε την εμφάνιση του με μπόλικο καμουφλάζ, ωστόσο σήμερα το γερμανικό σεντάν εντοπίστηκε στην ακριβώς αντίθετη κατάσταση, δίνοντάς μας την ευκαιρία να έχουμε μια ποιο καθαρή εικόνα.

Το χωρίς καμουφλάζ ανανεωμένο Passat, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί στην Ευρώπη προς το τέλος του τρέχοντος έτους, βρέθηκε στη μακρινή Κίνα και με μία πρώτη ματιά βλέπουμε ότι το μπροστινό μέρος συνδυάζει σχεδιαστικά στοιχεία τόσο από το Arteon όσο και από το Touareg. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα μεγάλα φωτιστικά σώματα, αλλά και ένας αναθεωρημένος προφυλακτήρας.
Πιθανότατα το συγκεκριμένο μοντέλο να μην είναι η τελική κινεζική έκδοση που θα προσφερθεί στην ασιατική χώρα, ωστόσο το λογότυπο «Passat» που βλέπουμε στο πίσω μέρος επιβεβαιώνει πως το πρωτότυπο είναι κοντά σε αυτό που θα μπει στη γραμμή παραγωγής.
 
Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους μέχρι στιγμής, ωστόσο όταν το γερμανικό σεντάν προσφερθεί στις αγορές, το πιθανότερο είναι να ακολουθηθεί από την ίδια γκάμα μηχανικών συνόλων με αυτή του τρέχοντος μοντέλου, ωστόσο υπάρχει μια έντονη φημολογία που αναφέρει πως στην ισχυρότερη έκδοση toy θα μπορούσε να πάρει τον V6 twin-turbo κινητήρα, για να έχει μία ισχύ της τάξεως των 400 ίππων.

Toyota
moto