Η επόμενη Mercedes SLK (στη φωτό φαίνεται η υπάρχουσα) θα λανσαριστεί μέσα στο 2018.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η επόμενη Mercedes SLK (στη φωτό φαίνεται η υπάρχουσα) θα λανσαριστεί μέσα στο 2018.

Υβριδική και 4x4 η επόμενη Mercedes SLK

5.465 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2014)

Η επόμενη γενιά της Mercedes SLK θα στηριχθεί σε νέο πάτωμα, θα διαθέτει υβριδική έκδοση, αλλά και τετρακίνητες, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει και δύο τύπους οροφής. Υπομονή μέχρι το 2018…

Η Mercedes βρίσκεται σε μια διαρκή προσπάθεια περιορισμού των ρύπων και της κατανάλωσης καυσίμου και σε αυτή τη λογική, η επόμενη γενιά της SLK θα διαθέτει και υβριδική έκδοση, όπως δηλαδή και η νέα γενιά της C-Class. Η άλλη μεγάλη είδηση αφορά στη μετάδοση της κίνησης, καθώς η επόμενη SLK θα διαθέτει και τετρακίνηση για τις γρηγορότερες εκδόσεις της.

Η επόμενη γενιά της SLK θα διαθέτει, για πρώτη φορά, τόσο υβριδική όσο και τετρακίνητη έκδοση.

Η επόμενη γενιά της SLK θα διαθέτει, για πρώτη φορά, τόσο υβριδική όσο και τετρακίνητη έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το λανσάρισμα της νέας Mercedes SLK έχει προγραμματιστεί για το 2018 και θα στηριχθεί στην ίδια πλατφόρμα (MSA) με τη μεγαλύτερη SL. Το γεγονός αυτό θα επιτρέψει στους Γερμανούς να διευρύνουν τις προσφερόμενες επιλογές για την SLK, σε ό,τι αφορά σε μηχανικά σύνολα και συστήματα μετάδοσης. Το MSA είναι το τρίτο κοινό πάτωμα της Mercedes, μετά τα MFA (οικογένεια A-Class) και MRA (οικογένεια S-Class), γεγονός που εξασφαλίζει σημαντικές οικονομίες κλίμακας για την εταιρεία, επιτρέποντάς της να επενδύσει περαιτέρω σε καινοτόμες τεχνολογίες.

Οι επόμενες SLK και SL θα κατασκευάζονται στο ίδιο εργοστάσιο στη Βρέμη και για να εξασφαλιστεί η διαφοροποίησή τους, η νέα πλατφόρμα θα επιτρέπει την εφαρμογή διαφορετικών μηκών, πλατών και μεταξονίων, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα τοποθέτησης διαφορετικών τύπων οροφής (υφασμάτινης ή μεταλλικής). Επιπλέον, το πάτωμα MSA επιτρέπει τη δημιουργία υβριδικής έκδοσης, αλλά και τετρακίνητων 4MATIC, για πρώτη φορά στην ιστορία της SLK.
Toyota
moto