Με μια σειρά υβριδικών εκδόσεων αναμένεται να έρθει στις αγορές το μοντέλο παραγωγής του Mercedes-AMG GT.

Υβριδική με 816 ίππους η Mercedes-AMG GT

1.924 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2017)

Με μια σειρά υβριδικών εκδόσεων αναμένεται να έρθει στις αγορές το μοντέλο παραγωγής του Mercedes-AMG GT. Μάθετε περισσότερα.

Το νέο πεντάθυρο μοντέλο της Mercedes έχει σχεδιαστεί ως ένας αναβαθμισμένος αντικαταστάτης της CLS 63 και ερχόμενο στις αγορές θα μπει απέναντι από την Porsche Panamera, έχοντας στις τάξεις του σύμφωνα με τα μέσα του εξωτερικού, αρκετές υβριδικές εκδόσεις.  
 
Σύμφωνα με τα μέσα το νέο μοντέλο θα λανσαριστεί αρχικά με τον ίδιο twin-turbo V8 4.0 λίτρων βενζινοκινητήρα, ο οποίος προσφέρει 613 ίππους και συνδέεται με αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων και πλήρως μεταβλητό σύστημα τετρακίνησης, όπως η τελευταία E63 S 4Matic. Ωστόσο μέσα στο 2019 θα έρθουν στην παραγωγή και υβριδικές εκδόσεις.
Πολλές πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι αυτή τη στιγμή, ωστόσο φήμες κάνουν λόγο πως η κορυφαία υβριδική έκδοση θα έχει 816 ίππους και θα μπορεί να κινηθεί μόνο με την ηλεκτρική ενέργεια για 50 χιλιόμετρα. Από κει και πέρα γίνεται λόγος πως οι άλλες υβριδικές εκδόσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη προσφέρουν 680 άλογα και 30 χιλιόμετρα αυτονομία και 748 ίππους με 40 χιλιόμετρα αυτονομίας.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως η έκδοση παραγωγής του μοντέλου πρόκειται να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο και οι πωλήσεις προγραμματίζονται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2018.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda