Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από τη Hyundai και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από τη Hyundai και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Υβριδικό, ηλεκτρικό και ανασχεδιασμένο το νέο Hyundai Kona

4.812 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2022)

Η νέα γενιά του Hyundai Kona ετοιμάζεται, με το ολοκαίνουργιο μοντέλο να διατηρεί τα υβριδικά ή πλήρως ηλεκτρικά συστήματα κίνησης και το τελευταίο να έχει αυτονομία πάνω από τα 480 χιλιόμετρα!

Ετοιμάζεται η νέα γενιά του Hyundai Kona

Το Hyundai Kona προετοιμάζεται στη νέα του, δεύτερη κατά σειρά, γενιά που αναμένεται να αντικαταστήσει το τρέχον μοντέλο, τόσο στις εκδόσεις με κινητήρες καύσης, όσο και στην αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση. Τα δοκιμαστικά πρωτότυπα έχουν ήδη πιάσει δουλειά και θα συνεχίσουν όπως όλα δείχνουν να κάνουν το ίδιο μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους όπου αναμένεται να αποκαλυφθεί το μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα πλατφόρμα και μεγαλύτεροι χώροι

Οι πρώτες πληροφορίες που φτάνουν για το νέο μικρό SUV της Hyundai αναφέρουν πως το επερχόμενο Kona θα μετακινηθεί στην τελευταία πλατφόρμα K3 του Ομίλου, μέσω της οποίας θα κερδίσει μεταξύ άλλων και σε πρακτικότητα. Αυτό θα μεταφραστεί σε μεγαλύτερους χώρους στην καμπίνα αλλά και στο πορτμπαγκάζ, η χωρητικότητα του οποίου στην υβριδική έκδοση αναμένεται να ξεπερνά τα 400 λίτρα.

Hλεκτρικό, υβριδικό αλλά όχι Plug-in

Αναμένεται να προσφερθούν υβριδικά και πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα, με το Kona HEV να χρησιμοποιεί τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων και μπαταρία 1,32 kWh που τροφοδοτεί έναν ηλεκτροκινητήρα. Σε συνδυασμό, αυτά θα αποδίδουν περίπου 140 ίππους. Σε ότι αφορά την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, το Kona Electric θα έχει μια ελαφρά αύξηση στη χωρητικότητα της μπαταρίας σε σύγκριση με το τρέχον αυτοκίνητο, από 64 kWh σε 64,8 kWh, τροφοδοτώντας έναν κινητήρα 204 ίππων στον μπροστινό άξονα. Η αυτονομία του ηλεκτρικού μοντέλου λέγεται πως θα ξεπερνά τα 480 χιλιόμετρα. Η Hyundai δεν προσφέρει επί του παρόντος ένα Plug-in υβριδικό σύστημα στο Kona και αυτό πιθανότατα θα συμβεί με το νέο αυτοκίνητο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
moto