• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Με εξαίρεση το σηματάκι «Hybrid» στο φτερό, το υβριδικό Honda CR-V δείχνει ίδιο με το συμβατικό, αν και στην εικόνα βλέπουμε το κινέζικων προδιαγραφών μοντέλο.

Υβριδικό το νέο Honda CR-V

5.138 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/4/2017

Η Honda έχει μεγάλη παράδοση στα υβριδικές εκδόσεις των μοντέλων της, κάτι που δεν δοκίμασε ποτέ στο CR-V. Αυτό πρόκειται να αλλάξει στη νέα γενιά του ιαπωνικού SUV, η υβριδική εκδοχή του οποίου κάνει ντεμπούτο στην Κίνα.

 
Στη Σαγκάη η Honda παρουσιάζει την πρώτη υβριδική έκδοση του νέου CR-V. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά γνωρίζουμε πως χρησιμοποιεί το σύστημα Honda Sport Hybrid Intelligent Multi-Mode Drive. Φανταζόμαστε, λοιπόν, πως θα έχει πολλά κοινά με το υβριδικό σύστημα του Accord Hybrid.
 
Αν το παραπάνω ισχύει, το CR-V Hybrid εξοπλίζεται με ένα 2λιτρο μοτέρ βενζίνης κύκλου Atkinson, το οποίο έχει ισχύ 145 ίππων και ροπή 175 Nm. Ο κινητήρας συνεργάζεται με μπαταρίες ιόντων λιθίου 1,3 KWh και με ένα ζευγάρι ηλεκτροκινητήρων, με τη συνδυαστική απόδοση του υβριδικού συστήματος να είναι στα 215 άλογα.
   
Με εξαίρεση το σηματάκι «Hybrid» στο φτερό, το υβριδικό Honda CR-V δείχνει ίδιο με το συμβατικό, αν και στην εικόνα βλέπουμε το κινέζικων προδιαγραφών μοντέλο. Εκεί, η Dongfeng Honda Automobile Co θα διαθέτει το CR-V Hybrid στο 2ο μισό του έτους, ενώ ακόμα δεν ξέρουμε αν αυτό θα πωληθεί και κάπου αλλού.

Tags: HONDA CR-V