Η τωρινή γενιά με το twin-turbo μοτέρ.

Yβριδικό το νέο RS4 Avant

2.758 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2019)

Με υβριδικά ή αμιγώς ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα θα εξοπλίζονται όλα τα Audi RS μέσα στα επόμενα χρόνια.


Mπορεί το RS4 Avant να έχει ακόμα χιλιόμετρα να διανύσει μέχρι να έρθει ο χρόνος να παρουσιαστεί η επόμενη γενιά του, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Oliver Hoffman να μιλήσει σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε από τον διάδοχό του.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Audi σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως το επόμενο RS4 θα προσφερθεί αποκλειστικά με plug-in υβριδικό σύνολο καθώς είναι στόχος της μάρκας να «ηλεκτρίσει» όλη την RS γκάμα μέσα στα επόμενα χρόνια. Η προσπάθεια αυτή μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει με τα RS6 Avant και RS7 Sportback που παρουσιάστηκαν μέσα στο 2019 με ήπια υβριδικό κινητήριο σύνολο.

Η γκάμα της Audi Sport θα επεκταθεί σημαντικά, αφού, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μετά τα RS6 Avant και RS7 Sportback που αναφέραμε, μέσα στα επόμενα χρόνια θα κάνουν ντεμπούτο το ανανεωμένο RS4, το RS Q3, το RS Q8, το επόμενο RS3 και το RS5.

Όσον αφορά την ανανεωμένη έκδοση του RS4 Avant, το μοντέλο θα συνεχίσει να έχει κάτω από το καπό του τον V6 twin-turbo των 2,9 λίτρων των 450 ίππων που του δίνουν την δυνατότητα να κάνει το 0-100χλμ./ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα 280 χλμ./ώρα.
 

Hyundai
NISSAN