Ζημιές στην Εγνατία Οδό λόγω φωτιάς (+vid)

2.108 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2019)

Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε «μπάλες» τριφυλλιού που βρισκόντουσαν σε παρκαρισμένες πλατφόρμες κάτω από τη γέφυρα της Εγνατίας Οδού και διήρκεσε περίπου 4 ώρες προκάλεσε φθορές και οδήγησε τους υπευθύνους στη διακοπή της κυκλοφορίας μέχρι νεωτέρας.

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από τη γέφυρα που βρίσκεται στον Έβρο στο ύψος της Ιτέας Φερών. Αμεσα, οι υπεύθυνοι του αυτοκινητοδρόμου άναψαν την κόκκινη ένδειξη, διακόπτοντας την κυκλοφορία των οχημάτων σε μία από τις δύο διακλαδώσεις. Στο σημείο βρίσκεται από σήμερα το πρωί κλιμάκιο μηχανικών της παραχωρησιούχου εταιρείας και διενεργούν ελέγχους κατά μήκος ολόκληρης της γέφυρας για να διαπιστώσουν αν μπορεί να δοθεί στην κυκλοφορία ή χρειάζονται επισκευές.

Η δεύτερη διακλάδωση με κατεύθυνση από Αλεξανδρούπολη προς Κήπους που βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο ανοίγει το απόγευμα καθώς δεν παρατηρήθηκε κάποιο πρόβλημα στο σκυρόδεμα ή τον οπλισμό. Όσοι κατευθύνονται από το Σουφλί στην Αλεξανδρούπολη θα μετακινούνται μέσω της παλιάς εθνικής οδού και θα βγαίνουν από τον κόμβο του αεροδρομίου στην Εγνατία Οδό.]

Δείτε βίντεο από τη μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων:

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda