ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ιστορικός θρίαμβος για Neuville και Hyundai!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ιστορικός θρίαμβος για Neuville και Hyundai!

6.791 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2022)

Ο Neuville απέφυγε τα λάθη, ο Tanak δεν πίεσε μετά από εντολή της Hyundai, o Sordo κράτησε την τρίτη θέση και έτσι η Hyundai ολοκλήρωσε θριαμβεύτρια το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Το πρώτο 1-2-3 που πετυχαίνει η Hyundai

To πρώτο 1-2-3 στην ιστορία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του WRC πανηγυρίζει η Hyundai. O Neuville, σαν έμπειρος οδηγός που είναι, απέφυγε τα λάθη την τελευταία μέρα του αγώνα και πήρε άνετα την πρώτη του νίκη φέτος. Η τελευταία νίκη του Βέλγου είχε έρθει πέρυσι στο ράλλυ της Καταλονίας σχεδόν ένα χρόνο πριν. Ο Neuville φάνηκε υπερ-ευχαριστημένος με την νίκη στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και τους βαθμούς που αυτή δίνει και για αυτό δεν πίεσε στο Power Stage.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διατήρησε τη θέση του μετά από εντολή της Hyundai o Tanak

Ο Tanak με το δεύτερο Hyundai τερμάτισε στην δεύτερη θέση, όπως συνέβη και πέρυσι, 15 δευτερόλεπτα πίσω από το Neuville, ενώ πήρε επιπλέον 5 βαθμούς πετυχαίνοντας τον ταχύτερο χρόνο στο Power Stage. O Τanak πάντως μόνο ευτυχισμένος δεν φάνηκε μετά το τέλος του αγώνα, λόγω της εντολής της ομάδας του να μην πιέσει το Neuville, ώστε η ομάδα να εξασφαλίσει πως δεν θα συμβεί κάποιο απρόοπτο και θα πετύχει το πρώτο 1-2-3 στην ιστορία της. O Tanak βρίσκεται πλέον 53 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Rovanpera, ο οποίος τερμάτισε 17 λεπτά πίσω από τον Neuville αλλά πήρε 4 βαθμούς με την δεύτερη θέση που κατέκτησε στο Power Stage.

Ο Dani Sordo συμπλήρωσε το βάθρο με ακόμη ένα Hyundai, ωστόσο βρισκόταν πολύ μακριά από τους δύο πρώτους, ο Loubet μπορεί να έχασε το βάθρο αλλά έδειξε το ταλέντο του τερματίζοντας στην τέταρτη θέση της γενικής με τον ομοσταυλό του Craig Breen να τερματίζει 26,8 δλ. πίσω του με το δεύτερο Ford Puma. O Katsuta στην 6η θέση ήταν το GR Yaris που πέτυχε την καλύτερη επίδοση.

Tι συνέβη πιο χαμηλά

Από την 7η μέχρι και την 10η θέση βρίσκουμε πληρώματα για το WRC2 και συγκεκριμένα τους Lindholm, Gryazin, τον Κύπριο Τσουλόφτα και τον Brynildsen.
 
O επόμενος αγώνας θα γίνει στη Νέα Ζηλανδία από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου.
H κατάταξη: 

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRANSPORTER
test center