Αυτά είναι όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα της αγοράς!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτά είναι όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα της αγοράς!

85.250 Επισκέψεις στο άρθρο

Ψάχνεις -στο autotriti βέβαια-, καταλήγεις σε ένα μοντέλο, αγοράζεις και πλέον παραλαμβάνεις εντός 3μήνου. Γιατί τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα (και εκείνα με μικρούς χρόνους αναμονής) είναι πλέον αρκετά όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ που κάναμε. Παρακάτω θα δείτε ποια είναι αυτά.

Δεν χρειάζεται να περιμένεις!

Θυμάστε την περίοδο που χρειαζόταν να περιμένεις πολλούς μήνες για να πάρεις στα χέρια το κλειδί του αυτοκίνητου που παρήγγειλες ή που απλά είδες και ρωτούσες για αυτό σε μια έκθεση; Αυτή η περίοδος δεν είναι και πολύ μακριά, πλέον όμως η κατάσταση φαίνεται να αλλάζει και να εξομαλύνεται η αγορά. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις πωλήσεις των τελευταίων μηνών που έχουν αυξητική τάση, ενώ ο Γενάρης που πέρασε ήταν ο καλύτερος από το 2010.

Έτσι, από εκεί που πριν 12 μήνες δεν υπήρχε σχεδόν κανένα ετοιμοπαράδοτο μοντέλο, πλέον όλες οι εταιρείες έχουν καταφέρει να έχουν άμεσα διαθέσιμα μοντέλα, ή αυτοκίνητα με μικρό χρόνο αναμονής. Εμείς κάναμε ρεπορτάζ, ρωτήσαμε τους χρόνους παράδοσης για τα μοντέλα των εταιρεών και στις επόμενες γραμμές θα βρείτε τα ετοιμοπαράδοτα ή αυτά που είναι διαθέσιμα εντός 3μήνου, αφού νομίζουμε πως 3 μήνες είναι πολύ λογικό να αναμένεις.

Δίχως χρονοτριβές, αυτά είναι τα ετοιμοπαράδοτα νέα μοντέλα της αγοράς, ή με χρονικό ορίζοντα παράδοσης ως 3 μήνες.



Ρεπορτάζ: Ποια ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα υπάρχουν στην αγορά;
  • Citroen: Η μοναδική που έχει όλα τα μοντέλα της άμεσα διαθέσιμα
  • Περισσότερα SUV πόλης αυτά που παίρνεις στο χέρι (11 συνολικά)
  • Citroen, Peugeot, Opel και Volkswagen πλήρεις στις δημοφιλέστερες κατηγορίες (μικρά, μικρά SUV, οικογενειακά SUV)
  • Χωρίς άμεσα διαθέσιμο η Suzuki
Επηρεάζει την τελική σου αγορά αν το μοντέλο που θες υπάρχει ετοιμοπαράδοτο; Εσύ τι αυτοκίνητο θα αγόραζες αύριο το πρωί; 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto