Η Toyota έδειξε λεπτομερώς το Compact Cruiser EV
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Toyota έδειξε λεπτομερώς το Compact Cruiser EV

4.531 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2022)

Βραβείο σχεδιασμού κέρδισε το πρωτότυπο ηλεκτρικό Toyota Compact Cruiser EV και έτσι η ιαπωνική μάρκα δημοσίευσε περισσότερες εικόνες του σκληροτράχηλου off-road SUV.

Με έμπνευση το FJ Cruiser

Το Compact Cruiser EV ήταν ένα από τα 15 πρωτότυπα αυτοκίνητα που αποκαλύφθηκαν ταυτόχρονα από την Toyota και τη Lexus τον περασμένο Δεκέμβριο, θέλοντας οι δύο μάρκες να μας αποκαλύψουν τα μελλοντικά του σχέδια για την ηλεκτροκίνηση. Σήμερα η Toyota έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες εικόνες του μοντέλου, το οποίο διαθέτει πολλές ομοιότητες με το γνωστό FJ Cruiser.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με LED φώτα και στιβαρή εμφάνιση

Το Compact Cruiser EV ξεχωρίζει από τον τετραγωνισμένο του σχεδιασμό. Τα νέα φωτιστικά σώματα μπροστά διαθέτουν σχεδιασμό αγκύλης, φιλοξενώντας ανάμεσα τρία επιμέρους LED σώματα. Τα τετραγωνισμένα φτερά,  τα προστατευτικά στους δύο προφυλακτήρες και η μεγάλη απόσταση από το έδαφος τονίζουν με τη σειρά τους την εκτός δρόμους φύση του οχήματος, όπως και η μεγάλη σχάρα στην οροφή που «δένει» στο πίσω μέρος, που και εκεί βρίσκουμε LED φώτα.

Ενδεχομένως βασισμένο στην πλατφόρμα eTNGA

Περισσότερες πληροφορίες η Toyota δεν έδωσε στη δημοσιότητα, ωστόσο από τη στιγμή που μιλάμε για ηλεκτρικό μοντέλο δε θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη εάν βασιστεί στην πλατφόρμα eTNGA, όπως ακριβώς ισχύει με το υπάρχον bZ4x. Άλλα και επίσημα στοιχεία για το Toyota Compact Cruiser EV, που σχεδιάστηκε στο Toyota Europe Design (ED2) στη Νίκαια της Γαλλίας, όπως και για τα επερχόμενα ηλεκτρικά των Toyota και Lexus αναμένονται προσεχώς.  

Κινείται ηλεκτρικά η Toyota!
- Έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες εικόνες του Compact Cruiser EV.
- Νέο σκληροτράχηλο ηλεκτρικό off-road.
- Με LED φώτα και στιβαρή εμφάνιση.
- Ενδεχομένως βασισμένο στην πλατφόρμα eTNGA.
Θα είναι τα off-road ηλεκτρικά εξίσου ικανά με αυτά που έχουν κινητήρα εσωτερικής καύσης;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

test center
NEXEN NFERA PRIMUS