Η τεχνολογία της LG σε μικροσκόπιο

Η τεχνολογία της LG σε μικροσκόπιο

Η LG στα αυτοκίνητα

1.608 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2016)

Η LG επεκτείνεται με νέο εργοστάσιο επί ευρωπαϊκού εδάφους αυτή τη φορά, στο οποίο θα φτιάχνει μπαταρίες για αυτοκίνητα.

Η νοτιοκορεατική εταιρεία LG σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο μπαταριών EV στην Πολωνία, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση από τους Ευρωπαίους κατασκευαστές. 
Το εργοστάσιο πιθανόν θα είναι έτοιμο σε 18 μήνες, θα βρίσκεται στο Wroclaw, στην Πολωνία και θα έχει δυναμικότητα παραγωγής 229.000 μπαταρίες EV ανά έτος. Η LG προμηθεύει με μπαταρίες συνολικά 25 εταιρείες αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο, από τις μέχρι τώρα εγκαταστάσεις παραγωγής που βρίσκονται στη Νότια Κορέα και τις ΗΠΑ.
Όσον αφορά την Ευρώπη προμηθεύει τις αυτοκινητοβιομηχανίες VW, Audi, Volvo, Renault, ενώ είναι επίσημος προμηθευτής μπαταρίας για το επερχόμενο Chevrolet Bolt.
Η κατασκευή του συγκεκριμένου εργοστασίου από την LG, έγινε καθαρά για να μπορέσει να ανταγωνιστεί την Samsung η οποία ήδη προμηθεύει με μπαταριές την BMW. Στα άμεσα σχέδια της Samsung προκειμένου να διευρύνει τους ορίζοντες της με ένα ακόμη εργοστάσιο EV στην Γαλλία για να προμηθεύει και την Tesla.   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
OPEL