Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Διέλυσε τα ραντάρ: Συνελήφθη 29χρονος που οδηγούσε με 208 χλμ./ώρα στην Εθνική Οδό

3.127 Επισκέψεις στο άρθρο (27/7/2026)
Οδηγός συνελήφθη με 208 χλμ./ώρα στην Αθηνών-Κορίνθου

Συνελήφθη 29χρονος στην περιοχή των Μεγάρων για παραβίαση των ορίων ταχύτητας.
Το ραντάρ της Τροχαίας κατέγραψε ταχύτητα 208 χλμ./ώρα.
Κινούνταν κατά 78 χλμ./ώρα πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση - Του επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ & αφαίρεση διπλώματος.

autotriti team

Συνελήφθη 29χρονος στην περιοχή των Μεγάρων για παραβίαση των ορίων ταχύτητας.

Στη σύλληψη ενός 29χρονου οδηγού προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς εντοπίστηκε να κινείται με ταχύτητα που έφτανε τα 208 χλμ./ώρα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου. Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 26 Ιουλίου, στην περιοχή των Μεγάρων, κατά τη διάρκεια ελέγχων της Τροχαίας για την πρόληψη σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων.

Το ραντάρ έδειξε 208 χλμ./ώρα, 78 χλμ./ώρα πάνω από το επιτρεπόμενο όριο

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, το αυτοκίνητο του 29χρονου καταγράφηκε από ειδική συσκευή ραντάρ να κινείται με 208 χλμ./ώρα. Στο συγκεκριμένο τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας είναι 130 χλμ./ώρα. Αυτό σημαίνει ότι ο οδηγός το ξεπέρασε κατά 78 χλμ./ώρα, αναπτύσσοντας ταχύτητα που κρίθηκε ιδιαίτερα επικίνδυνη για τον ίδιο και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.
 
Τον έλεγχο πραγματοποίησαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση - Του επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ & αφαίρεση διπλώματος

Μετά την καταγραφή της παράβασης, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα και προχώρησαν στη σύλληψη του 29χρονου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη δικαστική διαδικασία. Όπως έγινε γνωστό, του επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και ποινή αφαίρεσης διπλώματος για 1 χρόνο.

Έρευνα & επιμέλεια άρθρου: Γιάννης Σκανδάλης | Παναγιώτης Μπουρδής