Οι 3 γενιές MBUX: Από δύο μικρές οθόνες... στην υπέρ-οθόνη των 141 εκ.

Οι 3 γενιές MBUX: Από δύο μικρές οθόνες... στην υπέρ-οθόνη των 141 εκ.

6.150 Επισκέψεις στο άρθρο

Το σύστημα πολυμέσων MBUX είναι το μεγάλου ατού των μοντέλων της Mercedes στο κομμάτι της τεχνολογίας. Από τις δύο μικρές οθόνες 7 ιντσών (10,25 προαιρετικά), στην 11,9 ιντσών στο κέντρο και έπειτα στην Hyperscreen που καταλαμβάνει όλο το ταμπλό!

Δεν έχει αντίπαλο!

H Mercedes ήταν η premium μάρκα που σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις στην Ελλάδα το 2021 και έχει καταφέρει να συνεχίσει την αξιοπρόσεκτη εμπορική της πορεία στην χώρα μας και κατά τους πρώτους μήνες του 2022. Η φίρμα με έμβλημα το αστέρι διατηρεί μια πληρέστατη γκάμα από μοντέλα για κάθε κατηγορία, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να διαλέξει τη Mercedes που επιθυμείς είτε για παράδειγμα πρόκειται για κάποιο οικογενειακό αυτοκίνητο, κάποιο cabrio ή ένα από τα πολλά SUV. Αν και η πληθώρα μοντέλων είναι ένας σημαντικός παράγοντας, η επιτυχία της Mercedes δεν βασίζεται μόνο εκεί.

Μεγάλα όπλα της Mercedes είναι οι αποδοτικοί της κινητήρες, η πολυτέλεια που βρίσκουμε στην καμπίνα και, φυσικά, ο hi-tech χαρακτήρας των μοντέλων της που εκφράζεται σε μεγάλο βαθμό από το σύστημα infotainment MBUX. Σε αυτό το θέμα θα προσπαθήσουμε να ψηλαφίσουμε το σύστημα ψυχαγωγίας της Mercedes και να γνωρίσουμε καλύτερα το MBUX Hyperscreen που έχει προκαλέσει πονοκεφάλους στους μεγάλους ανταγωνιστές της μάρκας.

MBUX σύστημα infotainment: Δεν έχει αντίπαλο!
- Πρώτη γενιά MBUX: Mε 2 οθόνες κολλητές μεταξύ τους
- MBUX δεύτερης γενιάς: Με OLED οθόνη 11,9 ιντσών χαμηλά στο κέντρο
- Hyperscreen: Οθόνη όλο το ταμπλό!
Είναι το MBUX της Mercedes το πιο σύγχρονο σύστημα πολυμέσων; Yπάρχει κάποιο άλλο σύστημα που να μπορεί να σταθεί απέναντί του;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
OPEL