Πιο εύκολη φόρτιση του CUPRA Born με το σύστημα Plug & Charge

Πιο εύκολη φόρτιση του CUPRA Born με το σύστημα Plug & Charge

2.426 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2022)

Ακόμα πιο εύκολα θα γίνεται η φόρτιση του ηλεκτρικού, CUPRA Born ,καθώς η ισπανική μάρκα λανσάρει το νέο σύστημα Plug & Charge.

Κάνει πιο εύκολη τη φόρτιση η CUPRA

Η CUPRA ξεκίνησε τον εξηλεκτρισμό της γκάμα της αρχής γενομένης από το Born και πλέον η μάρκα επαναπροσδιορίζει τον τρόπο φόρτισης του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου της, τον οποίο και καθιστά ακόμα πιο εύκολο και γρήγορο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέο σύστημα Plug & Charge

Η ευκολία της φόρτισης θα βελτιωθεί περαιτέρω με το Plug & Charge. Το νέο σύστημα παρέχει ένα πιο άνετο και απρόσκοπτο τρόπο φόρτισης του CUPRA Born, που υποστηρίζεται από εταιρείες του Δικτύου της IONITY και της  Aral/bp, ενώ και άλλες εταιρείες είναι πρόθυμες να συμμετάσχουν στην πλατφόρμα.

Δεν απαιτείται πλέον το smartphone ή η κάρτα RFID

Το αυτοκίνητο αναγνωρίζεται εύκολα στο σταθμό φόρτισης χρησιμοποιώντας ένα κρυπτογραφημένο πρότυπο και ξεκινά αυτόματα τη διαδικασία φόρτισης. Έτσι ο χρήστης δε χρειάζεται πια να έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο ή την κάρτα RFID για να φορτίσει. Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα του έτους.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Σχολιάστε
FORD-Puma_ST-Line_X1
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel