• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δοκιμάζουμε το μικρό «πυραυλάκι» smart forfour BRABUS των 109 ίππων, που έρχεται να υπερασπιστεί την ιδιαίτερή του φύση. Πως τα καταφέρνει στο δρόμο;

Το «αυστηρά» ρυθμισμένο ESP και σε αυτή την έκδοση, επαληθεύει ότι η πισωκίνητη διάταξη επιλέχθηκε για άλλους λόγους και όχι για την οδηγική ευχαρίστηση.

Zoom στις λεπτομέρειες του smart forfour BRABUS.

Zoom στις λεπτομέρειες του smart forfour BRABUS.

Zoom στις λεπτομέρειες του smart forfour BRABUS.

Test: smart forfour BRABUS

18.785 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2017)

H κορυφαία έκδοση του forfour μας υπενθυμίζει ότι πάντα υπάρχει χώρος για μια πιο ιδιαίτερη έκδοση, ενός ξεχωριστού ούτως ή άλλως αυτοκινήτου.

Η δεύτερη γενιά του smart fortwo στην κορυφαία του έκδοση BRABUS αποδίδει 109 ίππους από τον γνωστό 0,9 λίτρων turbo κινητήρα της Renault. Αυτός, -όπως και η κίνηση- βρίσκεται στους πίσω τροχούς και μεταδίδεται εκεί μέσω ενός κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για το σπορ ποιόν του με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά, γιατί θα απογοητευτείτε. Η έκδοση BRABUS είναι η top έκδοση στην γκάμα του που περισσότερο ως εξοπλιστική έκδοση προσφέρει κάποιες σπορ πινελιές. Αισθητικά, το BRABUS είναι συνολικά πιο δυναμικό διαθέτοντας νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω (ο πίσω φέρει και διαχύτη), νέες ζάντες «Monoblock IX» γκρι ματ απόχρωσης 17 ιντσών και διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχολιάστε

11 διαθέσιμα άρθρα για SMART  FORFOUR