διαθεσιμα αρθρα

Σύγκριση: Η BMW Σειρά 3 απέναντι στο νέο Honda Civic

Σύγκριση: Η BMW Σειρά 3 απέναντι στο νέο Honda Civic

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022

Το νέο Civic μεγάλωσε, άλλαξε κατηγορία (θέλει να λέγεται μεσαίο πλέον) και απέκτησε premium βλέψεις… Του βάζουμε δύσκολα και το φέρνουμε απέναντι σε μια παραδοσιακή πρόταση στην κατηγορία, την BMW Σειρά 3, στην έκδοση 318i.

Τα 5 C-SUV με τα καλύτερα χρηματοδοτικά προγράμματα

Τα 5 C-SUV με τα καλύτερα χρηματοδοτικά προγράμματα

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022

Όταν δεν έχεις διαθέσιμο ολόκληρο το ποσό για την αγορά του καινούργιου σου αυτοκινήτου, κοιτάς τα χρηματοδοτικά προγράμματα των εταιρειών. Ποιες μάρκες προσφέρουν το χαμηλότερο επιτόκιο; Τις βρήκαμε και παρουσιάζουμε τα 5 C-SUV που αγοράζεις χωρίς να επιβαρύνεις σημαντικά το κεφάλαιο που δανείζεσαι

Βλέπετε ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες της ηλεκτρικής Mercedes EQC σεντάν.

Με 500 ίππους και 1.000 χλμ. αυτονομία η ηλεκτρική Mercedes C-Class

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Η Mercedes θα εξηλεκτρίσει την C-Class, θα της δώσει την ονομασία της EQC, θα τη βασίσει σε πλατφόρμα με τεχνολογία 800 volt, προσφέροντάς της ισχύ έως 500 ίππους. Μάθε τα πάντα για την επερχόμενη αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της Mercedes C-Class.

Υποχρεωτικές από 1η Οκτώβρη: Βάζω αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες;

Υποχρεωτικές από 1η Οκτώβρη: Βάζω αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες;

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022

Από το νέο μήνα όλοι οι οδηγοί πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν στο πορτ μπαγκάζ τους αλυσίδες ή κουβέρτες χιονιού αλλά και να ξέρουν πως να το χρησιμοποιήσουν για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων. Που διαφέρουν και ποια τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δύο πιο δημοφιλών συστημάτων.